TUMMYTOX blogs.

Luana : “Nakon mjesec dana imala sam 65 kg*"

Bok, ja sam Luana Cardoso! Prije svega, moram reći da sam jako zahvalna na vašoj odanosti i što ste nevjerojatan brend. Vjerujte mi, puno sam tražila i puno testirala, ali nikad nisam vidjeli ništa slično TummyTox-u, čiji proizvodi osim što su jednostavni za korištenje, zaista ostvaruju željeni učinak.

Borim se s viškom kilograma... hm, pa od prije 3 godine sam se počela debljati i izgubila sam svu motivaciju. Naravno, višak kilograma najviše je utjecao na moje samopouzdanje koje se mnogo smanjilo, kao i želja za bilo čim, pa čak i za izlaskom u šetnju.

image

TummyTox proizvode sam počela uzimati u veljači kada sam imala 70 kg i jako sam htjela smršavjeti. S obzirom na to da sam tada počela raditi, još više sam izgubila želju za boljim načinom života zbog “nedostatka vremena”.

"Izgubila sam 5 kg* u prvom mjesecu!"

Imala sam 70 kilograma i veliku želju da smršavim, htjela sam pronaći saveznika za svoju prehranu i vježbanje. I dok sam tražila po internetu, našla sam TummyTox. Ono što je najviše privuklo moju pažnju u vezi s proizvodima bila su klinička istraživanja i činjenica da su tako jednostavni za korištenje.

TummyTox proizvode sam počela uzimati u veljači 2021. i vrlo brzo sam počela osjećati rezultate u roku 2 tjedna. Prvo što sam osjetila bila je manja nadutost u području trbuha. Tada sam se uvjerila u ubrzano mršavljenje, otečenost se smanjila, a također sam osjetila i više energije. Kad sam počela s korištenjem TummyTox proizvoda, imala sam 70 kilograma, ali mjesec dana kasnije imala sam 65 kg. Izgubila sam 5 kg* u prvom mjesecu!

image

* [Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za uspješno mršavljenje važno je imati raznoliku prehranu i voditi zdrav način života.]

"Postala sam aktivnija"

Prije sam bila pod velikim stresom, ali kada sam se vidjela koliko kilograma sam uspjela izgubiti vratilo mi se i dobro raspoloženje. Sada sam samopouzdanija i opet se osjećam dobro sama sa sobom. Postala sam aktivnija.

I dalje radim, ali sada sam uspijevam uskladiti posao sa svime ostalim. Mislim da na kraju nije bio problem u nedostatku vremena, nego u nedostatku volje i motivacije.

"Preporučujem ih jer su stvarno pouzdani i daju rezultate"

Preporučujem TummyTox jer je to uistinu pouzdan brand koji obećava i daje rezultate. Hvala vam puno što ste mi dali priliku pokazati drugim ljudima da je sve moguće ako to stvarno želimo.

Ostanite takvi kakvi jeste s kvalitetnim proizvodima. Zauvijek sam vaša vjerna korisnica. Osim toga, imam mnogo prijatelja koji su počeli koristiti vaše proizvode. I nadam se da će biti sretni i zadovoljni kao i ja.

Hvala vam puno!

3 najprodavanija proizvoda u jednom paketu - Luanin izbor:

  • Draining Drink je odličan 100% prirodni drenažni napitak s okusom maline koji stimulira limfni sustav i eliminira višak tekućine koja sprječava mršavljenje. Sjajan je saveznik i učinit će da se osjećaš lakše i vitkije.
  • Booty Tone stimulira adiponektin (hormon mršavljenja) koji ubrzava topljenje masnoće i sprječava njihovo daljnje formiranje, a pritom smanjuje osjećaj gladi. Sve zahvaljujući svojim inovativnim sastojcima i patentiranoj formuli.
  • Pure Me Tea je ukusan biljni čaj koji uklanja sve toksine i štetne tvari iz tijela.

Proizvodi za vas

SMANJUJE VIŠAK VODE
-30%
Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn) As low as 18,99 EUR(143,09kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
oblikuje tijelo
-57%
Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn) Standardna cijena 48,99 EUR(369,14kn)
Pogledajte proizvod