TUMMYTOX blogs.

Leda: Moje ljeto s TummyTox

Leda, poznata blogerica sa super cute blogom ovo je ljeto isprobala TummyTox proizvode <3. Oduševila se njihovim detox učincima, finim okusom i jednostavnim načinom korištenja. A ono što joj se najviše svidjelo je da su svi proizvodi 100% prirodni!

Otkrij njezino Tummy iskustvo...

image

Gdje se najviše debljate i koji dio tijela uvijek pokušavate "stesati"?

"Kod mene se zna nakupiti u trbuščić i stražnjicu, a vjerujem da je kod mnogih žena isto. Također, celulit mi više nije nepoznanica."

Do prije par godina Leda nije razmišljala o taloženju masnih naslaga, no s vremenom ih je počela primjećivati. Oduvijek se hranila zdravo, no kod debljanja i taloženja masnoća najviše znači koliko se krećete. Sjedelački način života definitivno utječe na sve nas, a tako i na Ledu i zato je to odlučila promijeniti.

U svoju svakodnevnicu ubacila je češće vježbanje, a ima i jedan as u rukavu – TummyTox proizvode.

Ne postoji magičan napitak za mršavljenje i bolji izgled već je za to potrebno puno rada i znojenja, ali neki preparati vam mogu pomoći u napretku i detoksikaciji organizma.“

Tummy Tox - detox dijeta koja vam pomaže ostvariti zacrtani cilj.

"Proizvodi su namijenjeni svima koji se žele riješiti starih i loših navika, napuniti zalihe energije, očistiti svoje tijelo od toksina i pomladiti se. Ono što se meni jako dopalo je to da su svi proizvodi 100% prirodni!"

Ja sam ovaj put odlučila probati Skinny Me Tea - ubrzava proces topljenja masnih naslaga na način da ubrzava metabolizam. U pravilu se pije jedna šalica čaja na dan, a ja ga pijem ujutro nakon doručka. Ima fin biljni miris i okus i nije ga potrebno zasladiti.

Gel koji topi masnoće i uklanja celulit – i suuuper miriše!

"Kako bi se riješila neželjenog celulita, koristim Slimming gel koji mi pomaže topiti masnoće, potiče nastanak kolagena, a rezultat je meka koža i tijelo bez celulita!"

Gel je crvene boje i miriši na mentol, brzo se upija, a najbolje ga je nanositi kružnim pokretima i umasirati na problematične dijelove (stražnjica, bedra, trbuh).

Jednostavno i brzo – a rezultati provjereni

"Moja lijena strana najviše voli Draining drink i Fat burner drink jer oduzimaju minimalno vremena za pripremu."

Draining drink povećava izlučivanje toksina i vode iz organizma i ima fini okus maline, dok Fat burner drink ubrzano topi masnoće i kalorije, ubrzava organizam i daje energiju, a definitivno mu je plus da ima okus manga. :)