TUMMYTOX blogs.

Laura: S Tummy čajevima sam lakša zdravija i puna energije!

Laura je zbog anemije imala česte vrtoglavice, osjećaj slabosti, malaksalosti i brzo se umarala. S Tummy čajevima ti problemi su gotovo nestali, a uz to se riješila i nadutosti i masnoće s trbuha!

image

Uvijek vrijedi probati nešto novo :)

Laura je početkom ove godine odlučila da želi probati nešto novo. Svako jutro je pila kavu ili zeleni čaj i to joj je jednostavno dosadilo. Zatim je na instagramu naišla na TummyTox i primijetila popust na čajeve Daily Kick & Sleep Tight: „Pa zašto ne naručiti odmah? Jednostavna narudžba, još jednostavnije plaćanje pouzećem.“

Kada joj je stigao paket bila je oduševljena! A ekstra popust za prvu kupnju dodatno ju je razveselio: „Pa ovo je MRAK!

TummyTox je zaista ukusan i jednostavan način do zdravijeg života!

Odlučila sam se na TummyTox proizvode isključivo zbog problema sa nadutosti, anemičnosti, manjka energije te neregulirane probave
Nije sada da imam pretjerano viška masnoće i da mi stvara neki problem, no primijetila sam da masnoća s trbuha lagano nestaje nakon samo mjesec dana uzimanja TummyTox čajeva. Osjećam se bolje, lakše, zdravije i imam više energije, što je meni bilo najbitnije!

Čajevi imaju sastojke koji pročišćuju organizam i potiču lakše mršavljenje te pomažu u sagorijevanju masnoće, no uz sve to treba paziti na prehranu i svakodnevnu tjelovježbu. 

Čajevi djeluju! Pa zašto ne probati i druge proizvode

"Trenutno koristim TummyTox NOVI Fat Burner kojeg pijem svakoga dana nakon ručka.  Zaista je ukusan napitak s okusom manga. Masne naslagice pretvara u energiju i osjećam se "poletnom"

Preporučujem apsolutno svakome!

Moj problem s nadutošću i nereguliranom probavom je nestao. Zbog anemije, tj. nedostatka željeza imala sam česte vrtoglavice, osjećaj slabosti, malaksalosti, brzog umaranja i slično. No, korištenjem ovih proizvoda i takvi problemi polako nestaju. Iskreno sam zadovoljna i sretna što TummyTox postoji. Preporučujem apsolutno svakome!"

Laura preporuča Tummy proizvode svima koji žele brinuti o svom zdravlju, imati više energije i manje kilograma te naravno osjećati se odlično u vlastitoj koži!