TUMMYTOX blogs.

Jelena: Nakon 3 dana sam pogledala trbuh i rekla wooow

Jelena dolazi iz Vukovara i ima troje djece. O Tummy proizvodima je čula brojne preporuke od kolegica s posla i odlučila i sama probati. Rezultati? Oduševljena je!

image

Svoje Tummy putovanje Jelena je započela s Daily Kick & Sleep Tight čajevima. Sasvim slučajno je naletila na Tummy proizvode:  "Kod nas u firmi su kolegice naručile pa sam odlučila da probam i ja. Počela sam sa Daily Kickom and Sleep Tight i bili su mi odlični! Imala sam više energije i noću sam lakše mogla zaspati.

Nakon 30-te i 3 djece moja linija više nije savršena

"Inače nikad do sada nisam imala problem s kilažom, ali poslije 30-te se svako malo nešto zalijepi gdje ne treba. Tako da sam morala korigirati prehranu, a budući da imam troje djece i radim, dogodi se da često pojedem nešto na brzinu i nezdravo, ali  TummyTox je uvijek tu da popravi štetu!

Noću više nema napadaje gladi

"Budući da imam problem s noćnim napadima gladi naručila sam i NightBurnerNightBurner je napitak za topljenje masnoća koji zaustavlja večernju glad i pretvara tijelo u stroj za topljenje masnoća. "I zbilja djeluje."

"Navukla sam se na ove čajiće i napitke, tako da sam sada na super popustima naručila sve i svašta :fat burner, imuny tea, beauty drink i naravno skinny me :)"

Ljudi Skinny Me zbilja djeluje!

"Od svega me najviše oduševio Skinny me čaj. Nakon tri dana sam pogledala trbuh i pomislila wooow. Obožavam ga i koristit ću ga uvijek!!"