TUMMYTOX blogs.

Moja TummyTox avantura: by Ines Herceg

Ljetno je vrijeme u kojem se svi volimo osjećati poletno i puni energije, a upravo ovaj paket proizvoda doprinosi tom osjećaju.

image

S vama sam odlučila podijeliti svoje TummyTox iskustvo, detox paket iz TummyToxa koji sam imala prilike isprobati: Paket TummyTox sastoji se od 5 proizvoda. Program je namijenjen za 20 dana.

PRVIH DESET DANA

U prvih deset dana konzumiraju se Daily Kick i Sleep Tight Tea čajevi koji pripremaju tijelo za poboljšanje i preobrazbu. Čajevi aktiviraju probavu i bude uspavano tijelo. To su prednosti u koje sam se definitivno uvjerila jer sam sklona nadutosti.

Moje navike su takve da se već neko vrijeme hranim zdravom prehranom baziranom na voću, povrću i cjelovitim žitaricama i mogu vam reći da sam se preporodila. Intenzivno vježbanje je napokon počelo davati rezultate tako da sam poletna i puna energije. Program je samo poboljšao rezultate i bio uspješan saveznik na mjesečnoj bazi.

Daily Kick čaj pomaže da ubrzaš probavu kao što sam naziv kaže, a Sleep Tight pomaže da lakše zaspeš i budeš odmorna dok tijelo radi svoje. Svi znamo da je spavanje jedan od glavnih karakteristika za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

DRUGIH DESET DANA

Sljedećih deset dana rezervirani su za Cleanse Drink, Happy Enzimes i Slimbiotic.
Enzimi i probiotici jačaju naš organizam i čuvaju probavu, a to nam je dobro poznato svima. Čisteći tijelo od štetnosti doprinose jačanju imunološkog sustava što je dobitna kombinacija za sagorijevanje masnoća.

Za dodatan udarac masnoćama pobrinuo se Cleanse Drink s okusom jagode i obogaćen antioksidansima. Ono što ću vam reći da ništa ne funkcionira bez simbioze, pa se tako za dobar rezultat treba pridržavati prehrane i vježbanja. Trenutno nisam mršavica ali sam dobar dio nakupljenih kilograma uspjela skinuti i nakon dvije godine borbe s hormonima, za mene je to veliko čudo.

Sve polako, odmjereno i sigurno kako bismo slušali svoj organizam. Na takav način rezultati će sigurno biti vidljivi u narednom periodu. Vjerujem kako se svaka osoba koja se nađe u nekoj vrsti disbalansa ponovo rodi kada povrati ravnotežu.