TUMMYTOX blogs.

Gwenn: "Smanjila sam konfekcijsku veličinu u jednom mjesecu!"

Gwenn Lievre, njegovateljica i mama 16-mjesečne bebe, nezadovoljna je promjenama oblika tijela koje je prouzročila trudnoća: "Prije sam bila prilično vitka, ali sada imam obline i puno sam se udebljala."

Kao posljedica toga, Gwenn se bori s nedostatkom samopouzdanja i promjenama raspoloženja. Višak kilograma je posebice utjecao na Gwenn i zato  je odlučila potražiti pomoć.

image

Za TummyTox se je odlučila zbog recenzija kupaca i prirodnih sastojaka


Dok je pregledavala proizvode za mršavljenje na internetu, Gwenn je slučajno naletjela na TummyTox i odlučila ga isprobati nakon što je pročitala toliko izvrsnih recenzija kupaca. Još nešto što je Gwen potaknulo da napravi svoju prvu TummyTox kupnju su prirodni sastojci proizvoda.

Gwenn je na put mršavljenja krenula uz pomoć proizvoda Carni Fit i Night Burner.

Carni Fit sadrži najčišći L-karnitin na tržištu, pomaže tijelu da istopi više masnoće i pojača mršavljenje; Night Burner bio je izvrstan izbor za Gwenn jer je to napitak za sagorijevanje masnoće s nizom drugih nevjerojatnih učinaka: osigurava dobar san, suzbija apetit i čisti jetru.

image

"Smanjila sam konfekcijsku veličinu u jednom mjesecu!"


Oduševljeni smo saznanjem da je Gwennino tijelo doživjelo transformaciju, što je rezultiralo i poboljšanim raspoloženjem i motivacijom. Prve promjene postale su vidljive već nakon 15 dana!

Gwenn tvrdi da je manje umorna tijekom dana, da ima više želje za raznim aktivnostima, a primijetila je i manjak apetita, tako da više ne pada pod iskušenja stalnog grickanja.

Najznačajnija promjena koju je primijetila je da se sada može pohvaliti elegantno isklesanim trbuhom, da ima manje masnoće i da može ponovno nositi stare hlače! "Divno je!"

Iako Gwenn ima još dosta kilograma za izgubiti, odlučna je u zadržavanju ritma. Nada se da će uskoro nastaviti s podukom plesa, što čini Carni Fit još važnijim jer L-karnitin pojačava rezultate treninga i pomaže u regeneraciji mišića nakon treninga.

"Nisam morala puno povećati svoju tjelesnu aktivnost."


Gwenn sa zadovoljstvom zaključuje da joj je korištenje TummyTox proizvoda omogućilo puno brži gubitak kilograma i smanjenje trbuha bez drastičnih promjena u načinu života i bez povećane tjelesne aktivnosti.

Kvalitetan san je neophodan!


Opuštenost i optimalan san su neophodni, iako ih zaposlene majke teško postižu i upravo zato je svaka pomoć korisna. Srećom, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji vlakana topivih u vodi, sastojku Garcinia Cambogia i vitaminu B6, naš noćni napitak s okusom limete može ublažiti večernje napade gladi, pomoći će ti da bolje spavaš i sagorijevaš više masnoće

Kombiniraj to s najčišćim L-karnitinom na tržištu i spremna si za jednako uspješnu transformaciju kao što je to učinila Gwenn!

Proizvodi za vas

KAVA ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod