TUMMYTOX blogs.

Eliška: "Ne bi mi vjerovali kako brzo sam osjetila promjene"

Pozdrav! Moje ime je Eliška Králová i na ovom svijetu sam već 20 godina. Upravo mi prolazi prva godina nakon diplome i radim kao njegovateljica konjeva.

To je fizički dosta zahtjevan posao, i iako se tako ne čini, čak i na tom poslu je moguće dobiti koji kilogram viška, ako se ne pazi. S obzirom da sam često pod stresom, moj apetit često naraste, a s njim i brojevi na vagi…  

image

Uvijek sam imala 58 kilograma (lijepu atletičku figuru), ali znate kako je to kad odrastete i težina i obline se krenu mijenjati, i onda odjednom vaše tijelo ne izgleda dobro kao što je nekada izgledalo. Zato sam odlučila poduzeti nešto u vezi s tim!

Probala sam vježbati, promjeniti prehranu i sve moguće dijete i gladovanja. Naravno ništa od toga nije djelovalo i još uvijek sam izgledala isto.

"Nisam se osjećala dobro u svojoj koži."

Osjećala sam se natečeno, ružno, bez samopouzdanja, i ta cura u ogledala više nisam bila ja. Zato sam počela nositi širu, po mogućnosti crnu odjeću. Imala sam veliki problem pokazati se u javnosti u kupaćem ili da bi išla na jogging. Nisam se osjećala dobro u svojoj koži.

Pomalo sam počela prihvaćati kako izgledam, kada mi je iskočio na Facebooku TummyTox oglas!

"Ne biste vjerovali kako brzo sam osjetila promjene."

U početku nisam bila u potpunosti sigurna da li da nabavim proizvode. Ali pakiranje je bilo toliko lijepo i oblikovana za cure, pa sam si rekla ajde naručit ću, već i same kutije su vrijedne, pa da proizvodi i ne budu djelovali. Ali moram reći da su itekako djelovali!

Moja prva narudžba je bila prije mjesec dana kada sam odlučila probati Beauty drink (nokti su mi stalno pucali na poslu i problemi s kosom su mi smetali), L-Carnitine za žene (već sam i prije probavala razne topioce masnoća, pa zašto ne i ovog probati) i čajni duo Daily Kick & Sleep Tight. Odmah, nakon tjedan dana korištenja, naručila sam i Draining Drink, Flat Tummy kapsule i Booty Tone.

Ma ne biste vjerovali kako brzo sam osjetila promjene. S čajevima je bila već prvi dan pozitivna promjena. Super bomba biljni čaj! Ujutro su me odmah pokrenuli (nisam ni trebala kavu) a navečer mi pomogli da se opustim i spavam (što je super jer sam imala probleme sa spavanjem, bez obzira koliko sam bila umorna). S Beauty Drinkom, osjetila sam promjenu nakon tjedan dana, imala sam sjajniju kosu, a nokti su bili čvršći i rasli su brže! Što se tiče L-Carnitina, Draining Drinka i Flat Tummy kapsula ... ne znam za bolje proizvode za mršavljenje. Ne samo da mi se trbuščić smanjio, već se osjećam puna energije i još mršavija!

Definitivno bi preporučila TummyTox proizvode svima, jer mislim da su jedan od top brendova za mršavIjenje i zdravlje!  

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod