TUMMYTOX blogs.

Darija: Zumba trenerica luda za Tummy proizvodima

Darija je super simpatična profesorica engleskog jezika iz Samobora. Ali predavanje nije njezina jedina strast, Darija je i strastvena trenerica Zumbe. A od nedavno ima i novu strast... TummyTox proizvode!

image

Darija je vrlo aktivna i svoje slobodno vrijeme uglavnom provodi u dvorani "Licencirani sam fitnes instruktor za grupne programe, te Zumba® instruktor."

Iako je aktivna, nakupljala joj se masnoća oko trbuha

Vrlo je strastvena do onoga što radi, stalno je fizički aktivna, no unatoč tome je imala probleme s nadutošću i nakupljanjem masnoća na području trbuha.

TummyTox proizvodi mi dodatno pomažu kod treninga

"Tummy Tox proizvode koristim 6 mjeseci (Skinny me tea, Fat burner, Draining drink i Immuny tea) koji su me oduševili. Trbuščić, masne naslage i nadutost su nestali već u prvom tjednu."

Draining Drink djeluje već u 1 tjednu: za 27 % povećava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela, za 60 % smanjuje nadutost, otečenost i celulit.

Od Fat Burnera se u dvorani znojnim tri put više

"Obožavam Fat Burner, tonus mišića je izvrstan!"

Fat Burner je napitak koji potiče topljenje masnoća kod fizičke aktivnosti, ali i kada ne radimo ništa! On zapravo pretvara nakupljenu masnoću u energiju. Što znači da kada popijemo Fat Burner imat ćemo više energije, topiti masnoće 5 puta brže i 16% više!

Oduševljena sam i zbog njih se osjećam bolje

"U jednom trenutku sam prestala koristiti proizvode iz znatiželje da vidim učinak i jako sam se brzo predomislila..."

"Tummy tox proizvodi su sjajni i zbog njih se osjećam bolje, lakše i poletnije!"

Preporuča Tummy proizvode svima

Darijina topla preporuka za Tummy proizvode ide svima! A najviše za Fat Burner napitak koji joj je pomogao riješiti se masnoća oko trbuha i postići nevjerojatnu FIT liniju!

* Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.