TUMMYTOX blogs.

Aneta: "TummyTox je nadmašio moja očekivanja"

Aneta je vrlo zaposlena cura. Možda izgleda nježno, ali zapravo radi u skladištu po cijele dane. Njezin posao je vrlo zahtjevan i često ostane bez energije.

“Kada si iscrpljen, počneš jesti tešku hranu s puno kalorija i šećera. I onda dođeš doma, direkt sjedneš pred televiziju s još dodatne brze hrane.” I posljedice?

image

“Jasno mi je bilo da moje tijelo treba temeljito čišćenje”

Unatoč njezinom veoma teškom fizičkom poslu, počeli su joj se nakupljati kilogrami.  “Često sam se osjećala napuhnuto. I onda sam vidjela da su mi grudnjak i čarape počeli ostavljati tragove u koži mnogo jače nego su prije.” Odmah je shvatila da joj se voda počela nakupljati u tijelu.

Također je htjela očistiti tijelo od toksina. “S obzirom na to da se nisam uvijek držala zdravih odluka u mom životu, bila sam poprilično sigurna da mojem tijelu treba temeljito čišćenje.” Zato je na internetu malo proučila kako to napraviti.

 “Na internet sam naišla na TummyTox. Pročitala sam komentare i ocjene te rekla zašto ne probati? Vidjela sam da imaju 100% garanciju na zadovoljstvo, zato nisam imala ništa za izgubiti.” I rezultati?

Aneta se oduševila

“OK, moram priznati da sam prvo bila skeptična. Nisam puno očekivala. Ali uh miki! Nakon samo jednog tjedna korištenja Draining Drinka, sav višak vode je nestao!” Bila je jednostavno oduševljena. Super joj je bilo da ima opet ravan trbuščić. “Osjećam se toliko laganije. 1 kg vode daje osjećaj 2 kg kada ju nosiš u tijelu.”

S obzirom na to da je često preumorna kako bi išla u teretanu nakon posla, počela je piti  Fat Burner Drink tijekom dana. “Pročitala sam da Fat Burner daje učinak 100-minutne vježbe u 20 minuta, pa sam pomislila s obzirom koliko radim fizički na poslu, to ja poput vježbanja za cijeli tjedan u samo jednom danu!”

“Sada sam kao nova osoba!”

Od kada je vidjela koliko brzo se vide rezultati, dobila je dodatnu motivaciju. “To me potaknulo da radim na sebi još više. Počela sam više paziti na hranu koju jedem i sada sam u puno boljoj formi.” Zaključila je da je TummyTox bio dobar odabir: “Preporučujem TummyTox svakoj curi koja se bori s prekomjernom težinom, nedostatkom energije i motivacije. Mislim pogledajte mene, sada sam kao nova osoba!