TUMMYTOX blogs.

Tester box cure su potvrdile: Tummy čajevi su zakon!

U rujnu smo poslale naše čajeve u Tester boxu. Nakon brojnih upita da li šaljemo testere, to smo jednostavno morale učiniti :)

I nakon što su curke probale čajeve… bile su oduševljenje!

image

Šaljete li testere vaših čajeva? Takvih upita je bilo zbilja puno i zato smo se sjetile odlične ideje! Poslati ih u Tester boxu kako bi ih curke mogle isprobati.

Ako je zdravo nije fino, mi tako ne mislimo!

Curama se najviše svidio njihov okus, jer obično kad je nešto zdravo nije fino… No u ovom slučaju je upravo suprotno! Zdravi su i neodoljivog su okusa.

Ines je napisala: "Kada sam dobila ove čajeve, istu večer sam probala Sleep Tight čaj prije spavanja. Sviđa mi se okus čaja koji je nježan, nije ni gorak, nije ni sladak. Budući kako su to zdravi čajevi, pila sam ga bez šećera. Mogu reći da sam brže i lakše zaspala."

"Kako imam problema sa nadutosti, ovaj čaj mi je nakon već par dana smanjio osjećaj nadutosti. Ujutro, nakon doručka popijem Daily Kick čaj. Obožavam kombinacije prirodnih sastojaka." 

Ivana je napisala: "Čaj je ugodnog okusa, a najbolje od svega je što je taj čaj kombinacija prirodnih sastojaka pa na taj način možete biti sigurni da je zdrav i za vaš organizam. Preporučuje se da čaj pijete bez šećera kako bi imao bolji učinak."

Nije da su samo lijepi i ukusni, nego zbilja djeluju!

Ines je napisala: "Naravno, nije dovoljno piti ove čajeve 20 dana i očekivati da će se kile otopiti. Kao što je i navedeno, ovi čajevi služe za detoksikaciju organizma i regulaciju probave, ali isto tako u kombinaciji sa zdravom prehranom i tjelovježbom mogu donijeti super rezultate."

"Kombinacija ukusnog čaja, koji je zdrav za organizam i pomaže pri mršavljenju...pa može li bolja kombinacija"

Ivana je napisala: "Čaj uistinu djeluje, ali naravno uz ponešto dodatnog truda. Kao što je navedeno čajevi su namijenjeni detoksikaciji tijela i poboljšanju probave što uvelike pomaže pri mršavljenju, ne možete očekivati da će vam čaj sam od sebe istopiti kilograme, on je tu kao velika pomoć pri ostvarivanju vašeg cilja."

Rezultati sve kažu!

Josipa je napisala: "Čajevi su odlični, prezadovoljna sam. Osjećam promjenu nakon samo par konzumiranja. Bila sam malo skeptična ali se definitivno isplatilo, nastavljam biti kupac." Josipa preporučuje čajeve svima!

Jasmina je jedna od onih koje je čajeve probala i prije Tester boxa i bila je veoma zadovoljna : "Zasigurno mi je trbuh bio manji, ili zbog poboljšane probave ili zbog gubitka nakupljene tekućine.. a samim time što su sastojci potpuno prirodni, biljni, zdravi su i svakome bih preporučila!"

Jedino oko čega curke nisu bile pretjerano zadovoljne je cijena. Da, razumijemo vas i zato smo se jako potrudile kako bi im snizile cijenu.

I zato čajeve sada možeš kupiti s po super cijeni! >>


Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod