TUMMYTOX blogs.

Something every woman needs: By Ana Bacinger

Hrvatska blogerica Ana Bacinger već je vjerna korisnica TummyTox proizvoda. Koristi ih već dvije godine, a najdraži su joj TummyTox čajevi.

Kad je vidjela da smo dobili i Matcha čaj, odlučila ga je isprobati, a uz to još dva proizvoda koje bi svaka moderna žena trebala koristiti kako bi bila zdrava, puna energije i imala vitku liniju!

S obzirom na situaciju, da većina nas mora biti trenutno kod kuće, od izuzetne je važnosti dodatno posvetiti pažnju svojem zdravlju i kondiciji!

image

Tummy Tox proizvode testiram već dvije godine i favorit iz velikog asortimana su mi Daily Kick i Sleep Tightčajevi koji pokreću probavu i čiste tijelo, no listi svakako dodajem i novi proizvod Matcha čaj koji je nedavno stigao na njihove stranice.

Matcha je jedan od tri proizvoda iz njihove ponude koji sjajno funkcioniraju u kombinaciji i čine Women’s Essentials paket koji svaka žena treba koristiti na dnevnoj bazi ako želi barem malo pomoći svom organizmu u borbi s umorom, stresom i boljim rezultatima kod vježbanja.

Matcha čaj

TummyTox Matcha čaj je 100% organski ceremony-grade, napravljen od najboljih ručno ubranih listića i samljeven na tradicionalnim kamenim mlinovima iz Japana, prepoznatljiv po intenzivnoj zelenoj boji.

Ubacila sam ga u svoju dnevnu rutinu u kombinaciji s malo bademovog mlijeka, umjesto druge kave koju sam obično pila nakon ručka. Matcha prah pršti od okusa, antioksidanta i kofeina koji te neće stvarati napetom, te vitamina i minerala koji čiste tijelo i kožu.

Njezini nutrijenti preplave tijelo te ga regeneriraju i čiste na staničnoj razini.

Multivitamin Gummies 

Osim Matche imala sam prilike isprobati i njihove hvaljene gumene bombone – Multivitamin Gummies. TummyTox gumeni bomboni u sebi sadrže najkvalitetnije vitamine u obliku simpatičnih medvjedića, ukusnog su okusa i zapravo odlična slastica koju uvijek imam u torbi.

Sadrže sve vitamine koji su potrebni za snažan imunološki sustav i više energije. U današnje vrijeme svi patimo od manjka energije i kroničnog umora jer radimo sto stvari istovremeno, a uz ove simpatične medvjediće organizmu dajemo onaj minimum koji moramo.

Mene su oduševili zbog ambalaže i okusa gumenih bombona pa zapravo nemam uopće osjećaj da se hranim vitaminima kad ih konzumiram.

Carni Fit

Čak i u ovim kriznim situacijama potrebno je paziti na svoju kondiciju i vitku liniju! Carni Fit uvrstite u svoju dnevnu rutinu kada vježbate, kako bi postigli brže rezultate. Temelji se na potpuno čistom L-karnitinu i prirodnom ekstraktu guarane s kofeinom, koji potiče brže topljenje masnoća.

Uklanja umor i daje dodatnu energiju za vrijeme i nakon treninga, povećava rezultate i pomaže kod bržeg i jednostavnijeg postizanja cilja.

Ana ti poklanja dodatni popust!

U suradnji s TummyTox-om poklanjam vam dodatnih 20% popusta na sve već snižene TummyTox proizvode. Upišite kupon ANABE20 i iskoristite dodatni popust <3

Iskoristiti ga možeš na sve proizvode iil ostvariti čak 60% popusta na paket Women's Essentials >