TUMMYTOX blogs.

3,2,1 pripreme za ljeto počinju sad!

Ljeto nam se polako vraća i vjerujemo da si već zamišljaš toplo vrijeme, odmor, plažu…

No kako bi super izgledala u bikiniju potrebno je tijelo dovesti u formu! Saznaj kako!

image

Mnoge žene nisu zadovoljne svojim tijelom i tjelesnom težinom. Zato se drže drastičnih dijeta i svoje zdravlje dovode u opasnost. Ali puno njih ne zna da za njihovu tjelesnu težinu često nisu krive masne naslage nego zadržavanje vode u tijelu. Tako je, višak vode je česti krivac za višak kilograma. 

Zašto je važno izlučiti višak vode iz tijela?

Zadržavanje vode utječe na probavu, što dovodi do usporavanja procesa topljenja kalorija i masnih naslaga, posebno na bedrima. Također, višak vode u tijelu potiče nastanak celulita i strija.

Kada želimo smršaviti, vrlo je važno započeti pravilno, tj. pripremiti naše tijelo na mršavljenje.

Mršavljenje s tijelom punim vode, opterećenom jetrom i lošom probavom, bit će osuđeno na neuspjeh. Bez obzira na to kako ćeš mršaviti.

Prvo moramo izlučiti višak vode iz tijela koja nam stvara dodatne kilograme. Taj 1. i najvažniji korak omogućit će lakše i brže topljenje kilograma. 

Draining Drink: uspješno uklanja vodu iz tijela

Napitak Draining Drink u kojem je prirodna mješavina patentiranog sastojka CactiNea™, tetivike, javanskog čaja, peršina, artičoke i mliječnog čička, će se pobrinuti upravo za to. Iz tvojeg tijela će izlučiti čak 27 % viška vode, koja sprječava mršavljenje.

Dobra vijest je da višak vode možeš ukloniti iz tijela i izgubiti kilograme u samo nekoliko dana. 

Fat Burner: 5 x veći učinak mršavljenja

Druga stvar, koja je iznimno važna kod mršavljenja je svakako topljenje masnoća. Onih na stražnjici, bedrima, trbuhu i rukama.

To ćeš postići s napitkom Fat Burner – otopit ćeš čak 16 % više masnoća za vrijeme kretanja, nego s drugim proizvodima te izgubiti kilograme čak 5 puta brže.

Nevjerojatna snaga L-karnitina

L-karnitin iz Fat Burnera tijelo pripremi da za stvaranje energije iskoristi zalihe masnoće (inače tijelo energiju pridobiva iz hrane). Dodatak guarane, papaje i zelenog čaja dodatno stimulira sagorijevanje masnoća u tijelu, a posebice sagorijevanje masnoća tijekom tjelovježbe.

Iako to ne opažaš, masnoće u tijelu će se doslovno otopiti. Povećat će učinke tvoje vježbe i pomoći ti smršaviti i dok odmaraš ili gledaš omiljenu seriju.

Zašto posebno preporučamo Paket za Savršenu liniju

Draining Drink s okusom maline izlučit će višak vode i toksine iz tvog tijela te ga tako pripremiti na mršavljenje. Fat burner napitak s okusom manga topi masnoće čak i kada miruješ. A za još bolje i brže rezultate ti predlažemo da se redovito krećeš i zdravo hraniš.

Uspješno izluči višak vode iz tijela i otopi masne naslage s Paketom za Savršenu liniju! Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana!

Naruči ga ovdje sa super popustom >>