TUMMYTOX blogs.

Ovo je najbolji čajni duo za mršavljenje!

Ako si jedna od onih koja uživa u ispijanju čajeva, a uz to želiš imati ravan trbuščić bez viška masnoće i osjećaja nadutosti, onda je ovo super kombinacija za tebe! 

image

Naši čajevi Daily Kick & Sleep Tight nisu samo ukusni već i djeluju. Dozvoli da ti objasnimo zašto je ovo najbolja kombinacija čajeva za mršavljenje...

Ako loše spavamo, teže mršavimo

Sjećaš se zadnjeg puta kada si cijelu noć loše spavala? Kako si se osjećala ujutro? Iscrpljeno, zbunjeno, bez volje? No nisu samo tvoj mozak i  tijelo iscrpljeni, čak i tvoje masne stanice se osjećaju tako!

U samo četiri dana nedostatka sna, sposobnost tvojeg tijela da ispravno koristi inzulin postaje potpuno poremećena. Kada inzulin dobro funkcionira, masne stanice odstranjuju masne kiseline i lipide iz krvotoka i sprječavaju nakupljanje masnoća. Kada postaneš otpornija na inzulin, masnoće (lipidi) cirkuliraju u tvojoj krvi i ispuštaju više inzulina. Na kraju ovaj višak inzulina završava nakupljanjem masti na svim pogrešnim mjestima.

Opusti se i spavaj poput bebe

Super sastojci u čaju Sleep Tight (korica od naranče, paprena metvica, limunska trava, matičnjak i hmelj) pomoći će tvom tijelu da se tijekom noći odmori, očisti te regenerira i pripremiti te na novi dan – bez stresa. Također tvoje tijelo će biti spremno na novu rundu topljenja masnoća!

Zeleni čaj pomaže kod gubitka kilograma

Nekoliko studija je pokazalo da flavonoidi i kofein u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam, povećavaju oksidaciju masnoća i čak poboljšavaju aktivnost inzulina. Jedna je studija pokazala da su oni koji su konzumirali zeleni čaj izgubili u prosjeku 1,5 kilograma tijekom 12 tjedana, bez da bi promijenili prehranu.

Pretvori masne naslage u energiju

Mješavina zelenog čaja, koprive, koromača, maslačka i crnog kima u Daily Kick čaju oživljava, smanjuje nadutost i pokreće metabolizam. Ovaj čaj pomaže izlučiti toksine iz tvog tijela, a time i višak vode zbog kojeg izgledamo deblji nego što to zbilja jesmo. A zbog kombinacije sastojaka sa zelenim čajem, topi masnoće i pretvara ih u energiju!

Najbolji čajni duo za mršavljenje!

S čajevima Daily Kick & Sleep Tight ćeš očistiti svoje tijelo, riješiti se nadutosti i viška masnoća na trbušćiću. Preko dana ćeš imati više energije, a preko noći spavati kao beba. No, samo pripazi da ne pretjeraš s šećerom i medom!  

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod