Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Besplatni broj: 0800 35 45

Blog

Ovo će biti dobra godina, predosjećam!

Draga Tummy curka! Nova 2020. je tu! Da li si spremna za nove ciljeve i izazove?

Ove godine napuni svoju listu novogodišnjih odluka s jednostavnim ciljevima, kako bi ih lakše ostvarila. Probaj ispuniti barem jednu svaki dan i vidjet ćeš kako ćeš se odmah osjećati bolje i motiviranije za ispunjavanje ostalih! Ali što god napisala, ne smiješ si uzeti preveliki zalogaj i probaj ih ispunjavati malo po malo, korak po korak.

Naravno ne moraš kroz sve prolaziti sama :). Mi imamo super svježe ideje za tebe, kako bi ti olakšale, i što je iznimno važno, napokon ćeš se fokusirati na onu osobu na koju često zaboraviš u užurbanom životu punom obaveza: sebu same!

1. Počni jesti zdraviju hranu i manje hrane

Mislim budimo realne, nakon sve one blagdanske hrane naše tijelo treba odmor. Ako želimo biti fit do ljeta, sada je vrijeme da krenemo razmišljati i nešto promijenimo. Zamjeni blagdanske obroke s malo manjima: kao što smo rekle korak po korak, svaki puta malo smanji količinu na tanjuru i brzo ćeš vidjeti i primijetiti razliku!

2. Postani aktivnija

Da, znamo da je još zima i da nije baš za neke aktivnosti vani, u prirodi… ali opet korak po korak, započni s laganom šetnjom 10-15 minuta, ili kod kuće napravi par vježbi. Tvoje tijelo će ti biti zahvalno, ti ćeš se puno bolje osjećati, a do proljeća ćeš već biti spremna za puno veći korak i pripremu za Bomba izgled na plaži ;)

3. Priušti si više kvalitetnog sna

San je ključan za naše zdravlje, ali i vitku liniju. Ako ne spavamo dobro naše tijelo žudi za kaloričnom hranom… a znaš što to znači… vaga umjesto da pokaže manje, pokazat će više. A to nikako ne želiš! Zato se potrudi da svaki dan spavaš barem 7 do 8 sati!

4. Postani samopouzdanija

Ok, znamo da to ne možemo tek tako promijeniti. Ali ako si postaviš neke ciljeve i napokon kreneš raditi na samoj sebi, vidjet ćeš što će se dogoditi. Svaka promjena na tvom tijelu dat će ti više motivacije, sve dok ne budeš totalno očarana svojim postignućem i kako j… dobro izgledaš!

5. Smanji stres

Stres igra veliku ulogu u našim životima. Ako smo pod stresom, sve gore navedeno pada u vodu. Probaj razmisliti malo, da li je zaista vrijedno da se živciraš oko nepotrebnih stvari (bilo posao, faks, dečko, prijatelji). Ponekad je dobro i napraviti par promjena kako bi se osjećali bolje, i uvijek stavi sebe i svoje zdravlje na prvo mjesto!

6. Nauči kako biti sretna

Ova odluka je zapravo vezana uz prijašnju. Nauči voljeti samu sebe, razmisli koje te stvari uveseljavaju i pokušaj činiti što više toga. Naravno stvari koje te čine nervoznom i tužnom probaj što više izbjegavati, koliko god to možeš.

7. Vrati se u top formu

Iako ti kod prvih 6 odluka ne možemo puno pomoći, to se moraš potruditi sama. Kod ove imamo savršeno rješenje za tebe. Ako budeš slijedila prvih 6 savjeta i uz to si priuštila malu Tummy pomoć, ova će godina za tebe biti garantirano EXTRA!

Kako bi se nakon silnih blagdanskih obroka vratila u top formu, pomoći će ti Body Transformation paket, koji će s 3 snažna proizvoda za mršavljenje potpuno transformirati tvoju liniju i dati ti dodatnu motivaciju!

Body Transformation bit će tvoj najbolji prijatelj

On sadrži Skinny Me čaj koji će ti pomoći da očistiš tijelo od svih toksina koje si unijela tijekom blagdana. Flat Tummy kapsule koje će ti pomoći da savladaš glad, jer nakon blagdanskih obroka to definitivno trebaš, plus pomoći će ti da započneš topiti masnoće koje su se nakupile. I za kraj tu je Fat Burner drink koji će ti pomoći kada budeš vježbala jer masnoće pretvara u energiju!

Body Transformation

Tri TOP proizvoda za mršavljenje + Dnevnik Motivacije BESPLATNO!

Body Transformation -60%

Puna cijena: 419,99 kn

Snižena cijena: 167,99 kn

× Zatvori

Natrag na blog