TUMMYTOX blogs.

7 savjeta kako smršaviti bez vježbanja

Za većinu nas, sada je vrijeme da se počnemo ozbiljno baviti gubitkom kilograma. Kažu da ako želimo skinuti višak kilograma prije ljeta, moramo vježbati kao ludi.

image

Ali sport i intenzivni treninzi nisu za svakoga. Naravno, možeš se prisiliti da tako treniraš, ali koliko dugo možeš slijediti taj tempo? Dobro je biti svjesna sebe i stvarno razmisliti oblikuješ li tijelo na pravi način.

Ako je tvoj plan znojiti se u teretani 2 sata svaki dan, a mrziš svaku pomisao na to, onda si na žalost samu sebe već osudila na propast i tako ćeš se samo razočarati.

Srećom, postoji još jedan način za mršavljenje!

Umjesto vježbanja, također možeš:

1. Izbjegavati alkoholna pića. Ova mala promjena može napraviti veliku razliku. Navikni se što više piti samo vodu, nezaslađeni čaj kavu.

2. Pij puno vode. Stručnjaci kažu da glad i žeđ kontrolira isto područje mozga, što znači da se signali često miješaju. Lažni apetit možeš spriječiti ako piješ puno vode tijekom dana.

3. Dok jedeš ne radi druge stvari. Istraživanja su pokazala da jedemo više kada nas nešto drugo ometa, npr. kada smo na telefonu ili gledamo TV. Možeš pomoći svom mozgu da bolje prepozna kada ti je želudac pun ako jedeš bez prisustva stvari koje te ometaju.

4. Smanji porcije i žvači sporije. Umjesto da se potpuno odrekneš svoje omiljene hrane, pokušaj jesti manje porcije sporije. Nema više užurbanih ručkova za stolom, odvoji vrijeme da zaista uživaš u hrani!

5. Idi u šetnju ili planinari s prijateljem. Kretanje ne mora biti iscrpljujuće. Ako vodiš odličan razgovor, bit će ti puno lakše. I iako to nije naporna šetnja, ipak je bolje nego samo sjediti na kauču.

6. Konzumiraj više vlakana. Vlakna se šire poput spužve u želucu, čineći ih prirodnimsredstvom za suzbijanje apetita. Dobri, zdravi izvori uključuju cjelovite žitarice, grah, voće i povrće.

7. Povećaj sagorijevanje masnoće u svom tijelu na prirodan način s našim najnovijim proizvodom: My Toned Body!

Ovaj super snažni 5-u-1 proizvod za sagorijevanje masnoće pomoći će ti da brže postigneš vidljive rezultate, bilo da vježbaš ili ne. Svaka kapsula sadrži 26 snažnih sastojaka koji zajedno optimalno pospješuju sagorijevanje masnoće i daju ti energiju.