TUMMYTOX blogs.

Kako ostati motivirana za vježbanje kod kuće

Sigurno si zadnjih dana vidjela i pročitala ... tako je jednostavno trenirati kod kuće! Trenutno je internet poplavljen s "home workouts" ...

Ali što ako si ona osoba koja treba druge ljude da ostane motivirana? Fitness i teretana puni su energije, ljudi i pozitivne atmosfere. Kako možeš stvoriti tako nešto kod kuće?

image

Ako to vrijedi i za tebe, onda za tebe imamo super zanimljive savjete. Jednostavno na motivaciju moraš početi gledati iz druge perspektive. Obično mislimo da djela dolaze iz motivacije, ali to sada moramo preokrenuti. Moramo prvo nešto učiniti da bi dobili motivaciju. Kako to učiniti?

Formiraj pozitivnu naviku

Svatko ima svoju omiljenu aktivnost. Čak i najmanja navika poput pijenja kave ujutro, čitanja časopisa na balkonu ili gledanja televizije.

Sve što moraš učiniti je pronaći svoju omiljenu aktivnost, uživati u njoj, a zatim odraditi trening. Možda možeš istovremeno raditi obje aktivnosti! Važno je da dvije aktivnosti zajedno postanu jedna, složena navika.

Na ovaj ćeš način započeti s onim što voliš, a zatim nastaviti s drugim dijelom koji ti je malo manje drag. Nemoj biti prestroga prema sebi na početku, svaki napredak se računa! Ne smiješ pretjerivati. Osnovno je pravilo da se najprije pobrineš za svoju omiljenu aktivnost, koja zatim postaje vježba. Motivacija će iz dana u dan biti sve veća!

1. Pronađi svoje omiljeno mjesto

Provodiš li puno vremena na balkonu ili vrtu? Imaš li kućni ured u kojem se u slobodno vrijeme baviš nekim hobijima? Uđi u taj prostor i napravi si plan: čim završim najdražu aktivnost, nastavljam s treningom!

2. Slušaj svoju omiljenu glazbu

Pozitivna i energična glazba je najbolji izbor, nešto što će te opustiti i pokrenuti istovremeno. Vjerujemo da ćeš već nakon nekoliko taktova biti spremna na akciju!  

3. Jedi svoje omiljeno voće

Voće je slatko i ukusno - izbor je velik i definitivno imaš svoju omiljenu voćku (možda jabuke, kivi, banane, grejp, borovnice ...). Nabavi si svoje omiljeno voće i priušti si voćni zalogaj prije treninga. I ne zaboravi svoj plan: nakon što pojedem voće radim vježbe.

4. Prije vježbanja koristi dodatak prehrani

Ponekad motivaciju daje samo ona stvar u koju smo uložili. Kada kupiš dodatak prehrani koji pruža dodatnu podršku vježbanju, sigurno ćeš htjeti na najbolji mogući način iskoristiti to ulaganje.

Ali ne samo to, uz pravi dodatak prehrani dobit ćeš i više energije kako bi ti bilo lakše vježbati! Isprobaj naše Carni Fit kapsule, ovaj prirodan topioc masnoća ima super učinak - masnoću pretvara u energiju!

To znači da dobiješ dvije muhe jednim udarcem - tvoja vježba će biti učinkovitija jer ćeš topiti više masnoća, a moći ćeš više i dulje vježbati jer ćeš imati duplo više energije! Pa zar nije to zakon!