Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

Blog

5 razloga zašto je L-carnitin zakon!

Na dijeti si, često vježbaš, koristiš i razne dodatke… ali mišići nikako da se oblikuju onako kako ti želiš? Možda ti treba nešto što će ti dodatno pomoći – ali što?

Da li si već čula za L-Carnitin? Svi koji žele smršaviti i imati lijepe mišiće itekako znaju o  čemu je riječ. Evo zašto!

L-carni šta?

L-carnitin je aminokiselina koja pomaže tijelu da masnoću pretvori u energiju.  

Prije svega, dobro je znati da L-Carnitin nije bilo kakav stimulams poput mnogih koji se koriste prije tjelovježbe za topljenje masnoća. Radi se o prirodnom sastojku kojeg naše tijelo treba, a proizvodi ga u malim količinama.

Zašto bi i trebala početi koristiti L-karnitin već danas?

1. Ubrzaj topljenje masnoća

Bez L-carnitina, sve masnoće koje u tijelo unesemo hranom, tijelo ne može upotrijebiti za energiju. Što je više L-carnitina u tijelu, više masnoća tijelo pretvara u energiju i manje se talože na trbuhu, bokovima i stražnjici.

2. Za postizanje maksimalnog učinka vježbanja

Ako kod vježbanja koristiš L-carnitin tvoje tijelo neće koristiti proteine nego tvoje masne zalihe za stvaranje energije. Također je dokazano da L-carnitin omogućuje da vježbaš intenzivnije i osjećaš se manje umornom.

3. Za bržu i bolju regeneraciju mišića

L-carnitin ubrzava i poboljšava regeneraciju mišića tako što sprječava mikro ozljede mičićnog tkiva koje nastaju za vrijeme vježbanja.

4. Za zdravlje srca i krvnih žila

Brojna istraživanja su pokazala da L-carnitin ima zaštitne učinke na srce i krvne žile. Može smanjiti rizik od srčano-žilnih bolesti.

5. Za savršen izgled kože

S obzirom da izlučuje masnoću iz krvi, smanjuje čak i njihovo pretjerano nakupljanje u slojevima kože. Rezultat? Manje masna koža s manje prištića i mitesera.

Najčišći L-carnitin na tržištu!

Carni Fit je najčišći oblik L-carnitina, osmišljen posebno za žene. Njegovi efekti su znanstveno dokazani: topi 16% više masnoća i to čak 5 puta brže! Isprobaj ga i uvjeri se u njegovu super snagu!

Carni Fit

Kapsule s L-karnitinom koji potiče topljenje masnoća i poboljšava razmjer između mišića i masnoća.

Carni Fit -25%

Puna cijena: 159,99 kn

Snižena cijena: 119,99 kn

× Zatvori

Natrag na blog