TUMMYTOX blogs.

5 razloga zašto je L-carnitin zakon!

Na dijeti si, često vježbaš, koristiš i razne dodatke… ali mišići nikako da se oblikuju onako kako ti želiš? Možda ti treba nešto što će ti dodatno pomoći – ali što?

Da li si već čula za L-karnitin? Svi koji žele smršaviti i imati lijepe mišiće itekako znaju o  čemu je riječ. Evo zašto!

image

L-karni šta?


L-karnitin je aminokiselina koja pomaže tijelu da masnoću pretvori u energiju.  

Prije svega, dobro je znati da L-karnitin nije bilo kakav stimulams poput mnogih koji se koriste prije tjelovježbe za topljenje masnoća. Radi se o prirodnom sastojku kojeg naše tijelo treba, a proizvodi ga u malim količinama.

Zašto bi i trebala početi koristiti L-karnitin već danas?

1. Ubrzaj topljenje masnoće


Bez L-carnitina, sve masnoće koje u tijelo unesemo hranom, tijelo ne može upotrijebiti za energiju. Što je više L-carnitina u tijelu, više masnoća tijelo pretvara u energiju i manje se talože na trbuhu, bokovima i stražnjici.

2. Za postizanje maksimalnog učinka vježbanja


Ako kod vježbanja koristiš L-carnitin tvoje tijelo neće koristiti proteine nego tvoje masne zalihe za stvaranje energije. Također je dokazano da L-carnitin omogućuje da vježbaš intenzivnije i osjećaš se manje umornom.

3. Za bržu i bolju regeneraciju mišića


L-karnitin ubrzava i poboljšava regeneraciju mišića tako što sprječava mikro ozljede mičićnog tkiva koje nastaju za vrijeme vježbanja.

4. Za zdravlje srca i krvnih žila


Brojna istraživanja su pokazala da L-carnitin ima zaštitne učinke na srce i krvne žile. Može smanjiti rizik od srčano-žilnih bolesti.

5. Za savršen izgled kože


S obzirom da izlučuje masnoću iz krvi, smanjuje čak i njihovo pretjerano nakupljanje u slojevima kože. Rezultat? Manje masna koža s manje prištića i mitesera.

Najčišći L-karnitin na tržištu!


Tummy Fit
je najčišći oblik L-karnitina, osmišljen posebno za žene. Njegovi efekti su znanstveno dokazani: topi 16% više masnoća i to čak 5 puta brže! Isprobaj ga i uvjeri se u njegovu super snagu!