TUMMYTOX blogs.

Kako toksini odlučuju gdje se u tijelu nakuplja masnoća

Muči te masnoća oko struka koju teško sakriješ čak i s crnom majicom? Svaka žena ima barem jedan dio na svojem tijelu gdje joj se nakuplja masnoća i bez obzira na razne pokušaje, ostaje tamo gdje je.

Otkrivamo ti zašto se baš tamo nakuplja i kako je se riješiti!  

image

Kako je masnoća raspoređena po tijelu otkriva puno više od tvojeg zdravstvenog stanja i na kojoj si trenutno dijeti. Otkriva prije svega koliko se toksina nakupilo u tvojem tijelu. Toksini zapravo odlučuju gdje će ti se nakupljati masnoća.  

Oko struka i trbuha imaš najviše masnoća...

Struk, trbuh, lice, gležnjevi su dijelovi tijela koji su najpogodniji za »čuvanje« tih toksina.

Imaš masne naslage oko struka koje teško sakriješ s crnom majicom? Otiču ti gležnjevi i lice i konstantno te muči nadutost i podbuhlost lica?

Čini ti se da bi mogla izgledati puno mršavije, no svakim danom si izgledaš sve deblje?

... zbog zadržavanja viška vode

Odgovor su toksini koji se nalaze u višku vode, koju tvoje tijelo nije u mogućnosti izlučiti. Kada toksini dosegnu određenu točku, a istovremeno ti nedostaje određenih minerala, nastane takav problem.

Nažalost imamo još jednu lošu vijest: ta masnoća je zbilja tvrdokorna. Možeš probati s vježbanjem, no to ti neće uspjeti. Možda kratkoročno pomogne, no već nakon nekoliko tjedana ponovno će se vratiti u prvotno stanje.

Tvoja limfa koja je zaslužna za izlučivanje viška vode, radi kao da ima 70 godina.

Srećom imamo i dobru vijest: nedavno je svijetu bio predstavljen sastojak CactiNea™ kojeg su razvili stručnjaci u suradnji sa ženama koje su imale jednake probleme.

Smršavile, otopile masnoće i izlučile višak vode!

Rezultat? Zadovoljne žene koje su napokon uspjele smršaviti, otopiti masnoće i izlučiti višak vode.

Njihovo loše raspoloženje i nisko samopouzdanje je natjeralo stručnjake da razviju učinkoviti sastojak, kojeg su onda i patentirali. Toliko vjeruju u njegovu snagu!

Taj sastojak sadrži ekstrakt opuncije, koji se koristi kao diuretik i za čišćenje organizma. Zajedno sa tetivikom, javanskim čajem, peršinom, artičokom i sikavicom omogućuje brz učinak prirodne drenaže i gubitak prvih kilograma u samo 10 dana.

Tvoje tijelo će napokon biti pripremljeno za učinkovito mršavljenje. Svi ti sastojci nalaze se u napitku Draining Drink!

S Draining Drinkom ćeš :

  • za 27 % povećati izlučivanje viška vode, no istovremeno zadržati sve minerale u tijela
  • za više od 60 %smanjiti osjećaj teških nogu, otečenih stopala, gležnjeva i listova već nakon 1 tjedna
  • pripremiti tijelo na ubrzano topljenje masnoća
  • smanjiti podbuhlost, otečenost i nadutost