TUMMYTOX blogs.

Traperice su ti postale uske? Probiotici mogu pomoći!

Jesi li znala da probiotici također mogu pomoći u oblikovanju tijela? Osim što održavaju tvoj trbuščić i tijelo zdravim, oni su i odlična pomoć pri mršavljenju kada ponovno želiš stati u svoje omiljene traperice.

Get back into your jeans with probiotics

To je zato što postoji važna veza između zdravlja crijeva i zdrave težine. Nastavi čitati ako si zainteresirana za mršavljenje na prirodan i uravnotežen način!

Ovako ti probiotici mogu pomoći u skidanju masnoće s trbuha 

Tvoja crijeva su dom bilijunima mikroba, i iako ovo ne zvuči previše privlačno, zapravo bi trebalo biti. Postoji samo jedna kvaka. Ovi mikrobi moraju biti u točnoj ravnoteži za cjelokupno zdravlje, a to uključuje i kontrolu težine.

Pa da objasnimo.

Kao i svaka dobra drama, crijeva također imaju dobre i loše likove. A što se događa ako negativci pobijede? Kako su loši likovi zapravo loše crijevne bakterije, to rezultira crijevnom neravnotežom koja dovodi do loše probave i debljanja.

To je zato što dobre i loše crijevne bakterije utječu na sve u tvom tijelu, od imunološkog sustava do načina na koji probavljaš hranu. Dakle, ako ti je teško izgubiti masnoću u donjem dijelu trbuha, to bi moglo biti zato što su loše bakterije preuzele vodstvo u tvojim crijevima.

Ono što se sada vjerojatno pitaš je: "Kako mogu vratiti dobre bakterije?"

Tu na scenu dolaze probiotici. Probiotici su samo još jedna riječ za dobre crijevne bakterije, a pokazalo se da vraćaju ravnotežu u crijeva i izravno pomažu mršavljenju.

Evo i kako!

  1. Probiotici sprječavaju apsorpciju prehrambenih masti u crijevima. To znači da tijelo umjesto toga uklanja tu mast (i njezine kalorije!).
  2. Sprječavaju nakupljanje masnoće povećanjem razine proteina koji reguliraju masnoću, a koji su izravno povezani sa smanjenim skladištenjem masnoće.
  3. Pospješuju sagorijevanje masnoće i ubrzavaju mršavljenje poboljšavajući metabolizam (koliko dobro tijelo pretvara hranu u energiju).
  4. Zaustavljaju želju za hranom pomažući otpuštanje hormona koji potiskuju apetit. 

Jedini probiotik koji će ti smanjiti trbuščić

Ali postoje tone probiotičkih formula ... kako odabrati onu koja će ti definitivno pomoći da izgubiš masnoću na trbuhu?

Ono što bi trebala gledati su probiotički sojevi. Baš kao što je odabir prave nijanse ruža za usne, odabir pravog probiotičkog soja može učiniti promjenu u načinu na koji izgledaš  i osjećaš.

Srećom, znanstvenici su naporno radili proučavajući različite sojeve i njihove prednosti. Tako su dokazali da bakterijski soj pod nazivom Lactobacillus Plan plantarum čini čuda za oblikovanje tijela.

Konkretno, cilja na tu tvrdoglavu trbušnu masnoću zbog koje se traperice teško zakopčavaju. Zamisli da izgubiš 4* cm od struka dodavanjem ovog probiotika u svoju prehranu. Ne, ne ... zamisli da opet udobno sjediš u tim trapericama!

Ovaj probiotik može djelovati kao jedinka, ali da bi stvarno zasjao, potrebna mu je dobra hrana.

Dotična hrana su prebiotici. Oni su posebna vrsta vlakana koje dobre bakterije trebaju rasti i nadvladati loše bakterije.

Još jedna stvar koju treba potražiti pri odabiru pravih probiotika je njihova kvaliteta i stabilnost.

Probiotici su izuzetno osjetljivi, a put do crijeva nije baš siguran za njih kada nisu dovoljno snažni. Provjeri da li probiotska formula sadrži naziv soja s brojevima i slovima, što znači da ima specifična svojstva.

Na primjer, zajamčeno je da će probiotički soj Lactobacillus plantarum IMC 510® preživjeti putovanje kroz probavni sustav do crijeva, gdje može u potpunosti podržati mršavljenje.

Vjerojatno jedva čekaš saznati gdje pronaći ovaj soj, ali na sreću, nećemo pokušati čuvati tu tajnu ...

S lakoćom u svoje traperice – uz Flatten That Tummy 

Uz pomoć probiotičkog soja za mršavljenje Lactobacillus plantarum IMC 510®, Flatten That Tummy može oblikovati tvoje tijelo i otopiti onu dosadnu masnoću na trbuhu koja spriječava da se osjećaš ugodno u svojim trapericama..

Kako bi pojačala svoja probiotička svojstva, ova probiotička formula također uključuje inulin. Ovo je sastojak s visokim udjelom vlakana koji će maksimalno povećati sposobnost mršavljenja dobrih crijevnih bakterija.

A budući da u potpunosti ispunjavamo tvoju želju da se ponovno vratiš u svoje traperice, dodali smo ekstrakt zelenog čaja za maksimalno sagorijevanje masnoće. Na taj će način i tvoja crijeva i ostatak tijela raditi na postizanju  tanjeg struka.

Istina je, Flatten That Tummy je prava zvijezda, koju već obožavaju tisuće trbuščića. Zašto? Jer se zbog toga osjećaju nevjerojatno dok uživaju u svojoj omiljenoj odjeći!

Isprobaj Flatten That Tummy po posebnoj cijeni i pridruži se zajednici samouvjerenih žena!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

PROBIOTICI ZA NAPUHANI TRBUH
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn) As low as 14,99 EUR(112,95kn)
Pogledajte proizvod
SMANJUJE VIŠAK VODE
-31%
Posebna cijena 17,99 EUR(135,55kn) Standardna cijena 25,99 EUR(195,83kn) As low as 15,99 EUR(120,48kn)
Pogledajte proizvod