TUMMYTOX blogs.

Kako poboljšati svoju dosadnu, suhu i beživotnu kožu

Sjajna koža nije stvar (samo) njege kože. Zapravo, mnogi čimbenici osim krema i seruma utječu na to hoće li tvoja koža biti zdrava, puna i blistava. Kako tvoja koža izgleda i koliko brzo stari također je izravna posljedica načina života – od prehrane do toga koliko spavaš i koliko si pod stresom.

image

5 najčešćih razloga za dosadnu, suhu i kožu koja brzo stari:

1.Dehidracija

Ako ne piješ dovoljno vode, koža će se isušiti, a ni jedna hidratantna krema to ne može nadoknaditi. Voda također ispire toksine koji su još jedan uzrok preranog starenja i bubuljica.

2.Pušenje

Uzrokuje sužavanje krvnih žila i smanjuje opskrbu kože kisikom i hranjivim tvarima.

3.Izlaganje suncu

Redovito izležavanje na suncu ubrzava starenje i povećava šanse za dobivanje rakakože. Obavezno koristi SPF svaki dan te radije odaberi sredstvaza samotamnjenje kako bi dobila onaj ljetni sjaj.

4.Nepravilna njega kože

Korištenje neprikladnih ili previše proizvoda za kožu može učiniti više štete nego koristi. Pretjerano ljuštenje još je jedan čest problem koji tvoju kožu može učiniti sklonijom oštećenjima. Ako navečer ne skidaš šminku, koža će se brže uništavati i stariti.

5.Nedostatak hranjivih tvari

I konačno, najviše zanemaren razlog za dosadnu, suhu kožu koja prerano stari je neadekvatan unos hranjivih tvari. Iako izbjegavanjem gore navedenih pogrešaka možeš učiniti puno, najvažnije je hraniti kožu iznutra.

TummyTox je ovdje spreman pomoći!

Baš kao što svaki organ u tijelu treba hranjive tvari za pravilno funkcioniranje, tvoja koža – zapravo tvoj najveći organ – također treba specifične hranjive tvari koje podupiru njezinu regeneraciju i funkciju. Osmislili smo Glowing Skin bombone da pokriju sve potrebe vaše kože.

Sadrže važne hranjive tvari za strukturu i elastičnost kože, sjaj i cjelokupno zdravlje:

  • kolagen,
  • biotin,
  • vitamin A,
  • vitamin C,
  • vitamin E i
  • koenzim Q10.

Iako neke od tih hranjivih tvari dobivamo iz hrane i moguće je sintetizirati kolagen u tijelu, bolje je biti sigurna i pobrinuti se dobiti ono što je potrebno uz jedan jednostavan dodatak prehrani.

Glowing Skin bomboni–jednostavni, ukusni, učinkoviti

TummyTox Glowing Skin bomboni s dodatkom kolagena jednostavan su i ukusan način da osiguraš dovoljnu količinu SVIH ovih bitnih hranjivih tvari. Uzmi 2 naša ukusna gumena bombona od naranče i limuna dnevno i spremni si!

Hraneći kožu iznutra, možeš:

  • poboljšati stvaranje kolagena,
  • boriti se protiv oksidativnog stresa,
  • poboljšati strukturu i elastičnost kože,
  • vratiti sjaj,
  • održavati zdravu kožu, bez obzira na tvoje godine.

Naruči svoje gumene bombone Glowing Skin sada uz 15% popusta ovdje!

Izjava o odricanju od odgovornosti: učinci proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

LJEPOTA
-32%
Posebna cijena 18,99 EUR(143,09kn) Standardna cijena 27,99 EUR(210,90kn) As low as 16,99 EUR(128,02kn)
Pogledajte proizvod
LJEPOTA / ZDRAVLJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn) As low as 17,99 EUR(135,55kn)
Pogledajte proizvod