TUMMYTOX blogs.

Hrvatske blogerice obuzela Tummy euforija

TummyTox već je zaludio svijet hrvatskih blogerica <3 Koja su njihova iskustva i koji proizvodi su im najdraži pročitaj u nastavku :)

image

U zadnje vrijeme svaki dan (bez obzira bilo 6 ujutro ili podne) počinjem sa @tummytox.hr Daily Kick čajem. Već tjedan dana pijem sve po uputama, nikad se lakše nisam ujutro ustajala i to puna energije a navečer zaspem bez problema.

Lucija Kontić

Koristim ga u svojoj dnevnoj rutini već dva tjedna i definitivno mogu reći da sam puno puno odmornija, a i trenutačno sam u fazi gdje pokušavam zamjeniti kavu sa što više čaja tako da mi u tom dosta pomaže!

Jelena Jurić

imageUz trčanje koristim ovaj detox program i pripremam se za ljeto. Neposredno djelujem i na centimetre u struku na koje nastojim paziti. Budući da obožavam čajeve, uklopili su se u moju rutinu. Ponekad napravim topli, a ponekad ledeni čaj. Čajevi pospješuju probavu, daju energiju i pripremaju organizam za novi dan. Cleanse napitak čisti organizam iznutra, a Simbiotics probiotici pročišćuju probavni sustav i djeluju protuupalno. Happy enzymes djeluju na imunološki sustav i čiste jetru. Ovaj program nisam izabrala zato što nastojim brzo smršaviti, nego želim raditi na tijelu kako izvana tako i iznutra.

Marija Nikšić

Započnite svoj dan na način da koristite svom tijelu, u dnevnu rutinu ubacite @tummytox.hr čajeve za detoksikaciju, s kojima pospješujete metabolizam, i dobivate energiju da uspješno pobijedite sve izazove!

Sara Mullis

imageUjutro nam je metabolizam često uspavan i to je jedan od razloga zašto nam toliko sporo ide proces mršavljenja i zašto smo uspavani i pomalo tromi ujutro. Ovaj čaj pomaze uzdrmati i probuditi metabolizam te potiče detox. Jako je finog okusa tako da ne morate brinuti da ako je zdravo da nije fino.

Petra Čutuk

Proizvodi za vas

Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod