TUMMYTOX blogs.

Dosadna i beživotna kosa: rješenje je iznenađujuće jednostavno – i ukusno!

Vjerojatno želiš sjajnu, zdravu i živahnu kosu, zar ne? Svi to volimo. No, misliš li doista da se prema svojoj kosi odnosiš s ljubavlju i prijateljski kako to zaslužuje?

Budimo iskreni, način na koji redovito tretiraš kosu – da li je dobro za zdravlje i ljepotu tvoje kose? Bojanje, izbjeljivanje, peglanje, četkanje, feniranje... To je uništavanje kose!

image

A tu je i moderan način života koji nije baš ugodan za kosu – nedostataksna, zagađenje zraka, sunce, more te ako smo potpuno iskrene prema sebi, najvećikrivac: naši upitni izbori prehrane (nedovoljno voća i povrća ). Kosa postaje suha i sklona lomljenju. Gubi sjaj. Potrebno je dosta vremena da naraste samo nekoliko centimetara!

Također, zabavna činjenica: jesi li znala da razlog zašto ti danas opada kosa može biti povezan s nečim superstresnim što se dogodilo prije nekoliko MJESECI? Rast duge i zdrave kose je umjetnost.

Povratak korijenima

Bez obzira na to kako svoju kosu tretiraš u salonu ili kupaonici, zdrava kosa počinje od korijena. Nikakva čudesna maska za kosu ili tretman za vlasište neće tvoju kosu učiniti bujnom i dugom ako je kosa slaba i tanka dok raste iz folikula.

Ne boj se – stiglo je ukusno rješenje!!

TummyTox predstavlja potpuno nove (i ukusne) Hair care bombonekoji su prepuni svih najvažnijih nutrijenata za prekrasnu kosu i jake nokte:

  • biotin
  • cink
  • selen
  • vitamin A
  • vitamini B-kompleksa
  • vitamin C
  • vitamin D
  • vitamin E
  • jod

Selen i vitamini C, E i D pomažu u jačanju kose u folikulima, podržavaju proizvodnju keratina te doprinose normalnoj proizvodnji kolagena, štiteći stanice od oksidativnog stresa i poboljšavajući rast.

Biotin, cink i drugi vitamini B-kompleksa (osobito folna kiselina i B12) pomažu u regeneraciji tvoje kose, poboljšavajućisintezukeratina i podržavajući rast i obnovu kose.

Pantotenska kiselina (vitamin B5), vitamin A i jod pomažu u održavanju cjelokupnog zdravlja tvoje kosepospješujući rast kose i podržavajući njezin sjaj i boju.

TummyTox Hair Care bomboni za njegu kose sada su konačno dostupni!

TummyTox's Hair Care bomboni sadrže čak 6000 mcg biotina i 11 drugih esencijalnih nutrijenata koji podržavaju rast, regeneraciju i cjelokupno zdravlje kose.

Umjesto traženja različitih dodataka koji sadrže ovu ili onu hranjivu tvar, dobit ćeš svih 12 važnih blokova za izgradnju kose u samo 1 bombonu za kosu. Jednostavan je za uzimanje, veganski – napravljen od pektina, a ne želatine, ukusan i pun više biotina nego 767 jaja, više cinka nego 100 kupina i više vitamina A nego 9 marelica!

Primijetit ćeš da ti kosa i nokti izgledaju revitalizirani u samo mjesec dana. A nakon tri mjeseca, ti i tvoj frizer bit ćete presretni poboljšanimrastom, gušćom i jačomkosom i puno "dječje kose" koja će na kraju izrasti u onu prekrasnu dugu griva koju si oduvijek željela!

Izjava o odricanju od odgovornosti: učinci proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

LJEPOTA / ZDRAVLJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn) As low as 17,99 EUR(135,55kn)
Pogledajte proizvod