TUMMYTOX blogs.

ABC kolagen: sve što trebaš znati kako bi tvoja koža bila čvrsta

Svi znamo koliko je važna njega kože. No, nažalost, samo kreme i proizvodi za vanjsku primjenu (čak i oni najskuplji) dugoročno nisu dovoljni. Jesi li znala da se o svojoj koži moraš brinuti i iznutra? Možda si već čula da mnoge žene koriste kolagen upravo iz tog razloga - ali zašto? U ovom članku ćemo ti reći sve njegove tajne i zašto bi ga trebala koristiti i ti!

image

Pa, krenimo redom.

Što je kolagen i zašto je potreban?

Kolagen je protein koji je, između ostalog, sastavni dio kože, kose i noktiju. No, nažalost, tijelo starenjem proizvodi sve manje kolagena. Iz tog razloga koža počinje gubiti čvrstoću i fleksibilnost te se počinju pojavljivati ​​prve bore.

Osim toga, prirodnu proizvodnju kolagena umanjuju i zagađivači okoliša, pušenje, pa čak i pretjerana konzumacija šećera i ugljikohidrata. O štetama uzrokovanim UV zrakama da i ne govorimo: izlaganje suncu može oštetiti kolagenska vlakna kože, zbog čega izgleda starije nego što doista jest.

Možda misliš da je to problem budućnosti, da si suviše mlada da brineš o tome sada.. Ali možda griješiš!

Počni brinuti o svojoj koži sada!

Žao nam je, ali imamo loše vijesti... Razgradnja kolagena (a time i starenje kože) počinje nakon 20. godine života. Zato je dobro početi uzimati dodatke što je prije moguće. Uostalom, mnogo je lakše spriječiti gubitak kolagena nego ga kasnije liječiti.

Zaustavi bore!

Dodaci kolagena mogu potaknuti prirodni proces stvaranja kolagena u tijelu, što ti može pomoći imati čvršću i otporniju kožu. Također, definitivno bi se bolje osjećala da imaš ljepšu kosu, jake nokte i da se napokon riješiš tih dosadnih strija... Da, to je sve moguće s kolagenom!

Novi najbolji prijatelj tvoje kože

Kako bismo osigurali da tvoja koža dugo ostane mlada i lijepa, stvorili smo liniju visokokvalitetnih kolagenih proizvoda koji su već dio svakodnevne rutine mnogih TummyTox djevojaka!

Naš ukusni Kolagen Drink za ljepotu, može podržati prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu, usporavajući proces starenja. Sadrži najsnažniji oblik kolagena, morski kolagen tipa I, koji je za razliku od drugih vrsta kolagena na tržištu, vrlo ukusan i super učinkovit!

A za one koji su uvijek u žurbi i nemaju uvijek vremena za pripremu napitaka, napravili smo i praktične ampule kolagena koje se mogu ponijeti posvuda. Ove ampule pomažu smanjiti pojavu bora, ujednačavaju tonus kože i vlaže je iznutra. Osim toga, sigurni smo da će ti se svidjeti svježi miris bobičastog voća!

No, ako tražiš kompletan komplet, onda je za tebe Collagen Fit & Pretty. Ove kapsule sadrže revolucionarnu formulu ljepote koja ti pomaže sagorijevati višak kilograma, te u isto vrijeme jača kožu. Gubitak težine često dovodi do opuštene kože, ali s ovim jedinstvenim proizvodom možeš izbjeći i održati kožu mekom, čak i za vrijeme mršavljenja!

Proizvodi za vas

LJEPOTA / ZDRAVLJE
-34%
Posebna cijena 36,99 EUR(278,72kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I LJEPOTA
-50%
Posebna cijena 51,99 EUR(391,74kn) Standardna cijena 103,99 EUR(783,56kn)
Pogledajte proizvod