TUMMYTOX blogs.

8 razloga zašto je kaolin glina 'must' u tvojoj svakodnevnoj rutini za njegu kože

Kada govorimo o potrebama kože, kaolin glina je upravo ono što tvojoj koži treba.

Savršena je za masnu kožu i kožu podložnu aknama. Ali čak i ako ne patiš od čestih promjena na koži, može ti pomoći da poboljšaš izgled i zdravlje kože.

Čitaj dalje, jer pripremili smo ti 8 razloga zašto MORAŠ uključiti kaolin glinu u svoju rutinu za njegu kože!

image

1. Potpuno je prirodna

Kaolin glina je prirodna, mekana mineralna glina s mnoštvom pozitivnih učinaka na kožu. Ne mislimo da je prirodno uvijek bolje, ali u ovom slučaju jednostavno ne možemo, a da ne vidimo što može učiniti za nas snaga prirode. Kaolin je nježna za kožu i pogodna za sve tipove kože.  

2. Sigurna je za sve tipove kože

Na svijetu postoji malo sastojaka koje univerzalno obožavaju eksperti za njegu kože te korisnici njihovih proizvoda.  Zbog svog nježnog učinka i prirodnih sastojaka, rizik od iritacije je izuzetno malen.

3. Pomaže ukloniti sebum

Sa svojim nježnim učinkom čišćenja, kaolin pomaže i očistiti sebum kojeg tvoja kože prirodno proizvodi. Redovitim korištenjem, čak i smanjuje pretjerani nastanak ulja u koži, a koža je zdravija i dobije lijepi sjaj, bez masnog odsjaja.  

4. Čisti kožu

Vjerojatno ne želiš prati kožu s kaolin glinom, ali zato je savršena kao maska koja dubinski čisti. Zbog svoje strukture s malim molekulama, maska duboko prodire u pore i iz njih izbacuje mrtve stanice kože i nečistoće. 

5. Uklanja akne

Sa svojim nevjerojatnim učincima pilinga i čišćenja, kaolin glina ti može pomoći da se riješiš akni. S manje bakterija, sebuma, mrtvih stanica kože i nečistoća, uspješno ćeš se riješiti svih promjena na koži i brzo zaboraviti da si ih ikada imala.

6. Služi kao nježan piling

Njezina mogućnost da prodire duboko u kožu, je super za nježan piling. S upotrebom kaolin maske, potaknut ćeš kožu na obnovu i brže uklanjanje mrtvih stanica kože, te time dugo vremena zadržati mladenački izgled same kože. Možeš se slobodno oprostiti od suhe i umorne kože i pripremiti se na to da ćeš svakim danom izgledati sve ljepše i ljepše u ogledalu!  

7. Umiruje kožu

Kada govorimo o umirivanju kožu, teško da ćeš naći bolji prirodni proizvod od kaolin gline. Jer kao što smo prijem spomenule, primjerena je za sve tipove kože i ne uzrokuje upale. Baš suprotno, pokazalo se da ima umirujuć učinak na kožu

8. Nalazi se u našoj K-WOW maski! 

Kaolin glinu smo uključili u našu prekrasnu K-WOW masku za lice. S dodatkom hektorit gline, naša maska pomaže kod: suhe kože, masne T-zone, prištića i mitesera, iritacije kože i prevelikih pora. Primjerena je i za vegane i vegetarijance i nije testirana na životinjama! 

Zato ne čekaj, naruči je sada po super popustu i započni s novom dnevnom rutinom čišćenja kože! Rezultate ćeš vidjeti prije nego očekuješ! #nofilter