TUMMYTOX blogs.

Gumeni bomboni ili kapsule: koji su dodaci najbolji za tebe?

Dakle, odlučila si svom tijelu pružiti dodatnu njegu. To je odlična ideja! Neki vitamini za bujnu kosu, probiotici za sretna crijeva i možda minerali koji će imunološkom sustavu dati zdrav poticaj...

Evo konačnog izbora: gumeni bomboni ili kapsule? Teška odluka, zar ne?

Gummies or capsules?

Potpuno shvaćamo dilemu! Želiš ono što je najbolje za tvoje tijelo i što će se bolje uklopiti u tvoju rutinu. Bilo da odabereš tradicionalne kapsule ili ukusne gumene bombone, znaj da biraš učinkovit način da održiš svoje tijelo nahranjenim.

Istražimo prednosti svakog od njih kako bismo ti pomogli odabrati koji oblik dodatka više odgovara tvojim potrebama i preferencijama, tako da možeš punolakše poboljšati svoje opće dobro.

Kapsule – čuvari nutrijenata

Kapsule pružaju snažnu dozu hranjivih tvari za hranjenje organizma, a sve je to zbog njihove ovojnice.

Ovojnice kapsula većinom su izgrađene od hipromeloze. Ovo je otmjena riječ za materijal biljnog podrijetla. Ove ovojnice omogućuju dodacima da budu bez aditiva jer drži sve dobre stvari zajedno (za razliku od tableta).

Na taj način hranjive tvari mogu biti u obliku praha ili tekućine – sve ovisi o sastojcima. Glavni cilj je da sve dobre stvari ostanu snažne i učinkovite dok ne dođe vrijeme da oslobode svoju snagu u tvom tijelu.

Ovo je iznimno važno za bakterije koje su pogodne za crijeva, poznate kao probiotici, a koje su posebno osjetljive na vanjski okoliš. Ovojnica kapsule djeluje kao štit, tako da prežive svoje putovanje do crijeva, gdje mogu obaviti svoje zadatke.

Tvoje tijelo tada apsorbira hranjive tvari, putujući do mjesta gdje su najpotrebnije. Ovisno o hranjivoj tvari, možda ćeš trebati uzeti jednu, dvije ili čak tri kapsule dnevno kako bi zadovoljila svoje dnevne potrebe. S druge strane, vjerojatno ćeš piti puno više vode dnevno, a tko zapravo ne želi hidratiziranu kožu?

Zbog svog oblika i glatke površine, kapsule se lako gutaju, a osim toga nemaju onaj neugodni okus koji imaju mnoge tablete kada se počnu topiti u ustima.

Gumeni bomboni – nisu samo poslastica za okusne pupoljke

Bomboni će te sigurno natjerati da se veseliš svakodnevnom uzimanju vitamina.

Napravljeni od želatine ili pektina (opcija pogodna za vegane), gumeni bomboni su želatinasti puni vitamina i minerala. Neki mogu sadržavati dodani šećer, ali mi smo definitivno veći obožavatelji gumenih bombona s prirodnim voćnim okusima.

Ali ovi ukusni bomboni su više od poslastica za tvoje nepce. Čim se počinu otapati, oslobađaju se sve hranjive tvari.

I pokazalo se da neki vitamini ovako djeluju puno bolje! Brže se apsorbiraju i lakše su probavljivi od kapsula.

Bombone tako je lako dodati u dnevnu rutinu jer iskreno niti ne osjetiš da koristiš dodatak prehrani. Tko bi zaboravio pojesti slatkiš nakon jela??

Ako ti se ne sviđa pomisao da konzumiraš goleme tablete, gumeni bomboni su idealna alternativa! Sve što trebaš učiniti je žvakati ih; voda nije potrebna. To znači da ih možeš ponijeti bilo gdje i jesti bilo kada. 

Otkrij bogatu ponudu TummyTox bombona! 

Vjerujemo da bi briga o zdravlju trebala biti ugodna, a ne naporna. Zato smo sastavili niz ukusnih gumenih bombona koje donose radost (i blagostanje!) u svakom zalogaju.

Budući da smo htjeli da svi uživaju u ovim malim poslasticama, napravili smo ih bez želatine! To ih čini prikladnima i za vegane i vegetarijance. Evo nekih od naših favorita!

  • Immunity bomboni: izvrsni za pružanje dodatne podrške imunološkom sustavu. Održavaj obranu svog tijela i bori se protiv umora uz ukusne gumene bombone s okusom naranče prepune cinka, vitamina C i propolisa.
  • Glowing Skin bomboni: ako želiš svoju kožu održavati blistavom i nevjerojatnom svaki dan, prepusti se ovim božanstvenim gumenim bombonima s okusom limuna. Puni su kolagena, koenzima Q10 i biotina za poticanje proizvodnje kolagena i poboljšanje strukture kože.
  • Hair Care bomboni: ovi izvrsni gumeni bomboni s okusom jagode savršeni su za vraćanje željenog sjaja tvojoj kosi. S 12 sastojaka koji obnavljaju kosu, zaštitit će kosu dok će podržati njezin rast i regeneraciju.

Jesi li spremna dodatno zasladiti svoju wellness rutinu? Provjeri našu kompletnu ponudu gumenih bombona već danas!

Proizvodi za vas

LJEPOTA / ZDRAVLJE
-35%
Posebna cijena 14,99 EUR(112,95kn) Standardna cijena 22,99 EUR(173,23kn) As low as 12,99 EUR(97,88kn)
Pogledajte proizvod
LJEPOTA / ZDRAVLJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn) As low as 17,99 EUR(135,55kn)
Pogledajte proizvod