TUMMYTOX blogs.

Feather Light - Budi lagana poput pera

Svi znamo da su pravilna prehrana i tjelovježba najbitniji ne samo za naše zdravlje, već i lijepo oblikovanu liniju. Ali zašto ne bi umjesto da se mučiš i provodiš dane u teretani, mršavila pametno?

image

Svi naši proizvodi pažljivo su osmišljeni kako bi potaknuli tvoje tijelo da se samo pobrine za zdravlje, ljepotu i fit liniju! Feather Light paket osmišljen je za potpuno čišćenje tijela od toksina, uređenu probavu i vitku liniju!

Daily Kick & Sleep tight – najbolji čajni duo za mršavljenje

Naša specijalna biljna čajna mješavina očistit će tvoje tijelo, umiriti te i isplahnuti iz tvojeg tijela sve toksine prirodnim putem.

Daily Kick Tea daje ti onaj pravi kick (energiju) svako jutro, pomaže ti s detoksikacijom i prirodnim procesom regeneracije tijela. Osim toga sadrži i zeleni čaj koji pomaže kod gubitka kilograma.

Sleep Tight te navečer opušta i pomaže da cijelu noć dobro spavaš dok se tvoje tijelo regenerira. Sadrži i paprenu metvicu koja pomaže ojačati imunološki sustav i potaknuti mršavljenje tijekom noći, jer dobar san esencijalan je za gubitak kilograma.

Cleanse Drink - za mršavljenje preko noći

Cleanse Drink sadrži jedan sastojak kojeg možeš pronaći na obližnjoj livadi, pa rijetko tko zna koliko je ljekovit. Maslačak :) Mnoga istraživanja su pokazala da sadrži brojne korisne efekte na cijeli organizam – pomaže kod čišćenja krvotoka, bubrega i jetre – prirodni detox za tijelo.

Za razliku od drugih diuretika pomaže nam da se riješimo viška vode koja se nakuplja u tijelu, ali pritom ne izgubimo važne minerale. Kada se riješimo tog viška vode iz tijela, osjećaj je kao da smo smršavili preko noći!

Maslačak je magični TummyTox sastojak kojeg koristimo za:

 • Izlučivanje viška vode i toksina
 • Detox kompletnog tijela
 • Ubrzavanje metabolizma
 • Rješavanje nadutosti i postizanje ravnog trbuščića
 • Borbu protiv celulita 

Happy Enzymes - neka ti hrana ne predstavlja problem

Enzimi nam pomažu da se hrana koju pojedemo pravilno razgradi.

Nalazimo ih u svježem voću i povrću, no s obzirom na današnju poljoprivredu i dozrijevanje voća i povrća nakon što su ubrani, u njima ostane jako malo enzima. Ostane nedovoljna količina enzima za naše dnevne potrebe, što znači da se hrana ne razgrađuje dobro i može dovesti do ozbiljnih problema.

Simptomi nerazgrađene hrane u našem organizmu:  

 • Pretjerana želja za određenom hranom
 • Debljanje
 • Nadutost, stvaranje plinova
 • Oštećena kosa, suha koža, lomljivi nokti
 • Problemi sa spavanjem i konstantan umor
 • PMS i promjene raspoloženja

Kada uz pomoć enzima počnemo dobro probavljati hranu, našem tijelu pružimo sve potrebne nutrijente i dovodimo tijelo u ravnotežu. Za najbolji učinak enzime treba uzeti 10 minuta prije svakog jela!

Slimbiotics - zdravi trbuščić za ravan trbuščić

Bez zdravog probavnog sustava naše tijelo ne može dobiti potrebne nutrijente. U njemu se nalaze milijuni bakterija, ali ako ne postoji ravnoteža između „dobrih“ i „loših“ bakterija, dolazi do ozbiljnih zdravstvenih problema, ali i do nakupljanja masnoća i promjena raspoloženja.

Slimbiotics kapsule sadrže upravo pravu mjeru probiotika koji će se pobrinuti za tvoju potpunu ravnotežu i čistu te zdravu crijevnu mikrofloru.

Naime oni sadrže sastojke koji brinu za urednu probavu i rješavaju te osjećaja nadutosti. A iz razloga što sadrže inulin mogu zaustaviti prekomjeran osjećaj gladi!

Slimbiotics kapsule pomažu da tvoj trbuščić postane ravan i takav ostane!

Feather Light paket je pažljivo osmišljen za ekstra brze rezultate, kako bi ti pomogao mršaviti pametno i smršaviti u tren oka!