TUMMYTOX blogs.

Feather Light - Budi lagana poput pera

Svi znamo da su pravilna prehrana i tjelovježba najbitniji ne samo za naše zdravlje, već i lijepo oblikovanu liniju. Ali zašto ne bi umjesto da se mučiš i provodiš dane u teretani, mršavila pametno?

image

Svi naši proizvodi pažljivo su osmišljeni kako bi potaknuli tvoje tijelo da se samo pobrine za zdravlje, ljepotu i fit liniju! Feather Light paket osmišljen je za potpuno čišćenje tijela od toksina, uređenu probavu i vitku liniju!

Daily Kick & Sleep tight – najbolji čajni duo za mršavljenje

Naša specijalna biljna čajna mješavina očistit će tvoje tijelo, umiriti te i isplahnuti iz tvojeg tijela sve toksine prirodnim putem.

Daily Kick Tea daje ti onaj pravi kick (energiju) svako jutro, pomaže ti s detoksikacijom i prirodnim procesom regeneracije tijela. Osim toga sadrži i zeleni čaj koji pomaže kod gubitka kilograma.

Sleep Tight te navečer opušta i pomaže da cijelu noć dobro spavaš dok se tvoje tijelo regenerira. Sadrži i paprenu metvicu koja pomaže ojačati imunološki sustav i potaknuti mršavljenje tijekom noći, jer dobar san esencijalan je za gubitak kilograma.

Cleanse Drink - za mršavljenje preko noći

Cleanse Drink sadrži jedan sastojak kojeg možeš pronaći na obližnjoj livadi, pa rijetko tko zna koliko je ljekovit. Maslačak :) Mnoga istraživanja su pokazala da sadrži brojne korisne efekte na cijeli organizam – pomaže kod čišćenja krvotoka, bubrega i jetre – prirodni detox za tijelo.

Za razliku od drugih diuretika pomaže nam da se riješimo viška vode koja se nakuplja u tijelu, ali pritom ne izgubimo važne minerale. Kada se riješimo tog viška vode iz tijela, osjećaj je kao da smo smršavili preko noći!

image

Maslačak je magični TummyTox sastojak kojeg koristimo za:

  • Izlučivanje viška vode i toksina
  • Detox kompletnog tijela
  • Ubrzavanje metabolizma
  • Rješavanje nadutosti i postizanje ravnog trbuščića
  • Borbu protiv celulita 

Happy Enzymes - neka ti hrana ne predstavlja problem

Enzimi nam pomažu da se hrana koju pojedemo pravilno razgradi.

Nalazimo ih u svježem voću i povrću, no s obzirom na današnju poljoprivredu i dozrijevanje voća i povrća nakon što su ubrani, u njima ostane jako malo enzima. Ostane nedovoljna količina enzima za naše dnevne potrebe, što znači da se hrana ne razgrađuje dobro i može dovesti do ozbiljnih problema.

Simptomi nerazgrađene hrane u našem organizmu:  

  • Pretjerana želja za određenom hranom
  • Debljanje
  • Nadutost, stvaranje plinova
  • Oštećena kosa, suha koža, lomljivi nokti
  • Problemi sa spavanjem i konstantan umor
  • PMS i promjene raspoloženja

Kada uz pomoć enzima počnemo dobro probavljati hranu, našem tijelu pružimo sve potrebne nutrijente i dovodimo tijelo u ravnotežu. Za najbolji učinak enzime treba uzeti 10 minuta prije svakog jela!

Slimbiotics - zdravi trbuščić za ravan trbuščić

Bez zdravog probavnog sustava naše tijelo ne može dobiti potrebne nutrijente. U njemu se nalaze milijuni bakterija, ali ako ne postoji ravnoteža između „dobrih“ i „loših“ bakterija, dolazi do ozbiljnih zdravstvenih problema, ali i do nakupljanja masnoća i promjena raspoloženja.

Slimbiotics kapsule sadrže upravo pravu mjeru probiotika koji će se pobrinuti za tvoju potpunu ravnotežu i čistu te zdravu crijevnu mikrofloru.

Naime oni sadrže sastojke koji brinu za urednu probavu i rješavaju te osjećaja nadutosti. A iz razloga što sadrže inulin mogu zaustaviti prekomjeran osjećaj gladi!

Slimbiotics kapsule pomažu da tvoj trbuščić postane ravan i takav ostane!

Feather Light paket je pažljivo osmišljen za ekstra brze rezultate, kako bi ti pomogao mršaviti pametno i smršaviti u tren oka!