TUMMYTOX blogs.

Bye bye masnoće, hello vitka linija

Vraćanje u formu nakon blagdana? Svi znamo koliko je to mukotrpan posao…

Ali zašto bi se mučili kada postoji super jednostavno rješenje… Pure Me čaj!

Koliko si kolača pojela za vrijeme praznika. U redu je, i mi smo ih prestale brojati, ali koliko god da su fini, nakon pretjeravanja s jelima dolazi onaj poznati osjećaj... znaš već napuhnuti trbuščić, osjećaj nelagode i usporena probava...

I onda stanemo ispred ogledala i pitamo se kako je moguće da se svake godine ponavlja ista priča… STOP! Ove godine ne mora biti isto jer mi imamo rješenje za tebe! Novi u TummyTox kolekciji Pure Me Tea!

Zašto baš Pure Me Tea?

Pure Me Tea je zapravo detox čaj koji čisti tvoje tijelo u potpunosti - znači od glave do pete - čisti ga od svih toksina i štetnih tvari. Daje ti osjećaj kao da si se preporodila!

20 dnevno detox iskustvo, osjećaj se pročišćeno i preporođeno

TummyTox Pure Me Tea pruža ti 20 dnevno detox iskustvo pomoću ljekovitih biljaka koje imaju učinak čišćenja naših glavnih organa za izlučivanje otpadnih tvari – jetra, bubrezi i probavni organi.

Ako se dobro pobrineš za svoje tijelo i očistiš ga od štetnih i otpadnih tvari koje se u njemu nakupljaju, puno bolje ćeš se osjećati, a uz to ćeš lakše smršaviti i izgubiti koji kilogramčić.

Što se skriva u čaju?

Mliječni čičak ili sikavica pomaže očistiti jetru od svih toksina i masnoća. Zašto je to 1. i najvažnjiji korak? Jer ako je jetra masna, ne može topiti masnoće, što znači da će se one početi nakupljati oko trbuha. A vjerojatno i ovih blagdana to nije bila iznimka.

Zeleni čajpomaže kod gubitka kilograma. Nekoliko je studija pokazalo da flavonoidi i kofein u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam, povećavaju oksidaciju masnoća i čak poboljšavaju aktivnost inzulina. Jedna je studija pokazala da su oni koji su konzumirali zeleni čaj izgubili u prosjeku 1,5 kilograma tijekom 12 tjedana, bez da bi promijenili prehranu.

Korijen velikog čička - Njegovi sastojci djeluju na probavne procese i ubrzavaju proces mršavljenja.

Maslačak! Mnoga istraživanja su pokazala da sadrži brojne korisne efekte na cijeli organizam – pomaže kod čišćenja krvotoka, bubrega i jetre – prirodni detox za tijelo.

Za razliku od drugih diuretika pomaže nam da se riješimo viška vode koja se nakuplja u tijelu, ali pritom ne izgubimo važne minerale. Kada se riješimo tog viška vode iz tijela, osjećaj je kao da smo smršavili preko noći!

Maslačak je magični TummyTox sastojak kojeg koristimo za:

  • Izlučivanje viška vode i toksina
  • Detox kompletnog tijela
  • Ubrzavanje metabolizma
  • Rješavanje nadutosti i postizanje ravnog trbuščića
  • Borbu protiv celulita 

Pure Me Tea za ravan trbuščić

Za ravan trbuh trebamo: 1. poduprijeti jetru i 2. potaknuti prirodnu drenažu.

Ako se želimo riješiti masnoća trebamo prvo očistiti jetru i izbaciti višak vode iz tijela. Samo na taj način će  jetra ponovno biti sposobna razgraditi masnoće, a istovremeno ćemo se riješiti osjećaja nadutosti.

U samo 20 dana primjetit ćeš promjene na svom tijelu: poboljšat će ti se probava, više nećeš biti umorna, a i masne naslage će se početi topiti!