TUMMYTOX blogs.

Bye bye masnoće, hello vitka linija

Vraćanje u formu nakon blagdana? Svi znamo koliko je to mukotrpan posao…

Ali zašto bi se mučili kada postoji super jednostavno rješenje… Pure Me čaj!

image

Koliko si kolača pojela za vrijeme praznika. U redu je, i mi smo ih prestale brojati, ali koliko god da su fini, nakon pretjeravanja s jelima dolazi onaj poznati osjećaj... znaš već napuhnuti trbuščić, osjećaj nelagode i usporena probava...

I onda stanemo ispred ogledala i pitamo se kako je moguće da se svake godine ponavlja ista priča… STOP! Ove godine ne mora biti isto jer mi imamo rješenje za tebe! Novi u TummyTox kolekciji Pure Me Tea!

Zašto baš Pure Me Tea?

Pure Me Tea je zapravo detox čaj koji čisti tvoje tijelo u potpunosti - znači od glave do pete - čisti ga od svih toksina i štetnih tvari. Daje ti osjećaj kao da si se preporodila!

20 dnevno detox iskustvo, osjećaj se pročišćeno i preporođeno

TummyTox Pure Me Tea pruža ti 20 dnevno detox iskustvo pomoću ljekovitih biljaka koje imaju učinak čišćenja naših glavnih organa za izlučivanje otpadnih tvari – jetra, bubrezi i probavni organi.

Ako se dobro pobrineš za svoje tijelo i očistiš ga od štetnih i otpadnih tvari koje se u njemu nakupljaju, puno bolje ćeš se osjećati, a uz to ćeš lakše smršaviti i izgubiti koji kilogramčić.

Što se skriva u čaju?

Mliječni čičak ili sikavica pomaže očistiti jetru od svih toksina i masnoća. Zašto je to 1. i najvažnjiji korak? Jer ako je jetra masna, ne može topiti masnoće, što znači da će se one početi nakupljati oko trbuha. A vjerojatno i ovih blagdana to nije bila iznimka.

Zeleni čajpomaže kod gubitka kilograma. Nekoliko je studija pokazalo da flavonoidi i kofein u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam, povećavaju oksidaciju masnoća i čak poboljšavaju aktivnost inzulina. Jedna je studija pokazala da su oni koji su konzumirali zeleni čaj izgubili u prosjeku 1,5 kilograma tijekom 12 tjedana, bez da bi promijenili prehranu.

Korijen velikog čička - Njegovi sastojci djeluju na probavne procese i ubrzavaju proces mršavljenja.

Maslačak! Mnoga istraživanja su pokazala da sadrži brojne korisne efekte na cijeli organizam – pomaže kod čišćenja krvotoka, bubrega i jetre – prirodni detox za tijelo.

Za razliku od drugih diuretika pomaže nam da se riješimo viška vode koja se nakuplja u tijelu, ali pritom ne izgubimo važne minerale. Kada se riješimo tog viška vode iz tijela, osjećaj je kao da smo smršavili preko noći!

Maslačak je magični TummyTox sastojak kojeg koristimo za:

  • Izlučivanje viška vode i toksina
  • Detox kompletnog tijela
  • Ubrzavanje metabolizma
  • Rješavanje nadutosti i postizanje ravnog trbuščića
  • Borbu protiv celulita 

Pure Me Tea za ravan trbuščić

Za ravan trbuh trebamo: 1. poduprijeti jetru i 2. potaknuti prirodnu drenažu.

Ako se želimo riješiti masnoća trebamo prvo očistiti jetru i izbaciti višak vode iz tijela. Samo na taj način će  jetra ponovno biti sposobna razgraditi masnoće, a istovremeno ćemo se riješiti osjećaja nadutosti.

U samo 20 dana primjetit ćeš promjene na svom tijelu: poboljšat će ti se probava, više nećeš biti umorna, a i masne naslage će se početi topiti!