TUMMYTOX blogs.

Ako one mogu, mogu i ja!

Ako se pitaš kako nekim ženama uspijeva uz sav posao i obaveze, djecu, ljubimce i hobije, imati dovoljno energije a uz to uvijek izgledati odlično, čitaj dalje...

image

Zbog svih štetnih utjecaja i zagađenja kojima smo okruženi, u našem tijelu se počnu u prevelikoj količini stvarati slobodni radikali.

Slobodni radikali su štetni spojevi koji prirodno nastaju od životnih procesa i zapravo su sasvim normalna pojava u našem tijelu.

No kada je naše tijelo izloženo toksinima, počinju se stvarati u sve većoj mjeri i mogu naštetiti našem zdravljuubrzati starenje i uzrokovati opasne bolesti, poput raka.

Kako bi to spriječili potrebno je uzimati što više vitamina i antioksidansa. Jedan od najpoznatijih antioksidansa je vitamin C.

Čak i vrapci na grani znaju da vitamin C liječi prehlade, i to zato što nas kao antioksidans štiti od utjecaja slobodnih radikala koji se, naravno, umnože kada smo prehlađeni.

Također i drugi vitamini mogu nam pomoći u borbi protiv slobodnih radikala:

  • Vitamin A - ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta.
  • Vitamin B 12 - važan je za pravilno funkcioniranje živčanog sustava.
  • Vitamin D - štiti nas od štetnih utjecaja zraka sunca.
  • Vitamin E - štiti tijelo od slobodnih radikala.

Vitamini su esencijalni za naše zdravlje, a kako ih naše tijelo ne može samo sintetizirati, potrebno ih je unositi hranom.

Svježe voće i povrće je odličan izvor vitamina i antioksidansa, no ako želimo svaki dan unijeti dovoljne količine potrebno je pojesti puno voća i povrća.

vrijeme viroza i gripa potrebno ih je unijeti još i više i u tom slučaju nam voće i povrće nije dovoljno.

Zato su odlično rješenje dodaci prehrani koji sadrže sve te vitamine, minerale i antioksidanse koji su našem tijelu potrebni svaki dan!

Zato ako želiš biti zdrava, puna energije i izgledati bolje nego ikada, ove godine priušti si ekstra dozu vitamina minerala i antioksidansa.

Upravo svi potrebni antioksidansi se nalaze u našem Cleanse napitku koji čisti tijelo od toksina, a svi vitamini i minerali u bombonima Multivitamin Gummies koji štite tijelo od slobodnih radikala.

A najbolje od svega je da i Cleanse drink i Multivitamin Gummies imaju neodoljiv okus jagode, što ih čini najukusnijim antioksidansima i multivitaminima ikad!

Također se nalaze u super cute pakiranju koje uvijek možeš nositi sa sobom.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod