TUMMYTOX blogs.

5 stvari koje moraš imati u torbi za plažu

Iako vjerojatno i sama znaš što sve moraš spakirati prije nego kreneš na more, obično se svima dogodi da u žurbi i spremanju barem nešto zaboravimo. Kako ove godine ne bi bilo tako, pripremile smo ti kratak popis s NAJVAŽNIJIM stvarima koje moraš ponijeti sa sobom!

image

Zapiši si negdje na papir kao podsjetnik i prije nego kreneš na brzinu provjeri imaš li sve s popisa!

1. Zaštiti se!

Ljeti sunce zna biti jako opasno i najbolje bi ga bilo izbjegavati između 11 i 4 sata popodne. Ali da, znamo… kada idemo na more želimo iskoristiti svaki mogući trenutak, zato nam ne pada napamet pola dana biti zatvorene u nekoj kući ili apartmanu…

Upravo iz tog razloga sa sobom uvijek moraš imati šeširić i naočale kako bi zaštitila glavu od jakog sunca!

2. Pobrini se za kožu

Sunce može biti jako štetno i za tvoju kožu. Istina da sve mi želimo što više pocrniti kako bi se vratile s mora s lijepom bojom (i pokazale svima da smo bile na moru!), ali ovdje moraš biti posebno pažljiva. Iako je preplanuli ten lijep, za našu kožu je to mučenje, pogotovo ako izgorimo, a da ne pričamo o rizicima nastanka melanoma (kožnog raka koji je danas sve češći upravo iz razloga što se previše pržimo na suncu).

Zato obavezno moraš imati sa sobom kremu za sunčanje s malo višim faktorom (barem 20) i mazati se nekoliko puta na dan kako bi se zaštitila. Također dobro je nabaviti i balzam za usne koji također ima zaštitini faktor.

3. Čitanje na plaži

Neznamo za tebe, ali nama je čitanje na plaži pravi gušt! Lagani povjetarac, šum valova i miris mora uz dobru knjigu – savršenstvo!

Zato uvijek sa sobom nosimo neku dobru knjigu (u knjižnici možeš pronaći brojne ljetne hitove) i bilježnicu u koju možemo upisati naše misli i ideje (kojih je često pregršt u tim trenucima kada smo opuštene).

4. Moraš stalno piti

Imamo osjećaj da se već po deseti put ponavljamo, ali hidratacija je stvarno najvažnija u vrućim ljetnim danima! Piti, piti, piti… jer naše tijelo treba dodatan unos tekućine, a i tvoja koža će izgledati ljepše ako si dovoljno hidrirana!

Zato uvijek moraš imati sa sobom bocu vode ili napitka (ali bez šećera)! Ako se odlučiš za našu Tummy Rose Gold bočicu, pobrinut ćeš se za dovoljan unos tekućine, ali i za to da imaš najljepšu bočicu na plaži ;)

5. Pobrini se da izgledaš TOP na plaži

Prije svega ne smiješ zaboraviti svoj novi prekrasni kupaći! Vjerujemo da si se trudila da tvoja linija izgleda fenomenalno u njemu, zato niti za vrijeme godišnjeg ne smiješ zaboraviti na to! Uzmi sa sobom TummyTox napitke koji će ti služiti kao osvježenje ali i pomoć da zadržiš tu prekrasnu liniju za koju si se toliko trudila!

Zašto je to važno? Jer kad odemo na odmor, potpuno se opustimo i zaboravimo na muke proteklih mjeseci kada smo se trudili postići top liniju. Zato će ti naši napitci pomoći da je održiš čak i ako budeš jela puno sladoleda, pila cocktaile i počastila se nekom junk hranom :D

Znači tvoj popis za plažu je sljedeći:

  1. Šešir i sunčane naočale
  2. Krema za sunčanje i balzam za usne sa zaštitinim faktorom
  3. Knjiga i dnevnik
  4. Bočica s vodom ili nezaslađenim napitkom
  5. TummyTox Bikini Body paket

Zašto baš Bikini Body?

Ovaj paket ništa ne prepušta slučaju – uz njega ćeš se pobrinuti za hidrataciju, ali i da održiš vitku liniju!

On sadrži Draining Drink koji možeš piti tijekom jutra i pomaže ti da očistiš tijelo. Skinny Me čaj možeš popiti ujutro ili nakon ručka, on će potaknuti tvoj metabolizam i lagano topiti masnoće. A Fat Burner si možeš napraviti kada ti treba dodatno energije, jer on tvoje zalihe masnoće pretvara u energiju! Svi imaju super okus i poslužit će kao pravo ljetno osvježenje!

A uz njega dobiješ i Tummy Rose Gold Bočicu BESPLATNO!

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod