TUMMYTOX blogs.

5 savjeta kako izgledati odlično u kupaćima

Vrijeme za kupaće kostime je tu, a ti bi se najradije sakrila pod velikim majicama? Ove godine ne mora biti tako! Samopouzdano odi na plažu i pokaži svoju ljepotu. Kako bi ti bilo lakše, odabrali smo 5 načina, s kojima ćeš to ljeto još više zablistati.

1. Hodaj uspravno!

Ne skrivaj se, ne hodaj sagnuta, nego izravnaj leđa! Samopouzdano odi na plažu i ponosno pokaži svoju liniju u lijepom kupaćem kostimu. Ako se potrudiš uspravno hodati, tvoja će postava izgledati još elegantnije – trbuh manji, a grudi veće.

2. Odaberi naborane kupaće

Naborani kupaći su idealni za skrivanje neželjenih šlauhića oko trbuha i optično sužuju pas.

3. Pij puno za manje nadutosti

Da, za manje nadutosti moraš više piti! Ali ne gaziranih pića, piva i slatkih cocktaila. Ovo ljeto si uzmi vrijeme za lagani detoks s čajevima i osjećaj se odlično cijelo vrijeme.

4. Budi drzna

Crna je zbilja kraljica, kada želimo, izgledati mršavo, ali isto tako zna biti jako dosadna! Ovo ljeto radije odaberi kupaće s otiskom! Tropski otisci su zabavni i bit će distrakcija od dijelova na tijelu koje želiš sakriti.   

»Colour block« kupaće će isto tako stvoriti optičku iluziju i oduzeti ti nekoliko centimetara oko bokova – potpuno bez truda! Možeš odabrati kupaće s vodoravnim crtama, koje će vizualno produžiti tvoje tijelo.

5. Izbriši celulit s pravom njegom

Celulit je prava noćna mora većine žena. S pravom njegom možete u velikoj mjeri smanjiti vidljivost celulita! Upotrijebi gel protiv celulita koji će njegovati tvoju kožu cijelo ljeto i uz to dodatno topiti masnoće na neželjenim mjestima.

Paket za potpuno ljeto

Paket Summer Body će ti pomoći da na plažu odeš sa još više samopouzdanja! On sadrži best-selling čaj Skinny Me Tea, koji će se pobrinuti za lagan ljetni detoks (možeš ga piti i kao ledeni čaj), Draining Drink koji će se pobrinuti da izlučiš višak vode i toksine iz tijela (da ne budeš napuhnuta i s velikim trbuhom kao trudnica) te Fat Burner koji će otopiti masnoće i koji kilogramčić viška prije nego odeš na plažu.

A najbolje od svega je da uz ovaj paket dobiješ čak 50% popusta i još Slimming Gel potpuno BESPLATNO, koji će njegovati tvoju kožu i izbrisati celulit!

Iskoristi ovu super akciju i pobrini se za svoje tijelo ovog ljeta!