TUMMYTOX blogs.

5 razloga zbog kojih će ti kurkuma promjeniti život!

U zadnjih nekoliko godina, ovaj zlatni super začin je podigao mnogo prašine, i to s dobrim razlogom! Njegova ljekovita svojstva koriste se već 4,000 godina – i brojna istraživanja su potvrdila da donosi nevjerojatne učinke za tijelo i mozak. Danas smo ti pripremili 5 najvažnijih!

image

Čini kožu prekrasnom


Da, nisi krivo pročitala. Kurkuma se pokazala odličnom za zdravlje kože, kod uklanjanja određenih kožnih problema (poput akni ili suhe kože) i čak pomaže da prištići brže nestanu. U njoj se nalazi hrpa antioksidansa koji pomažu revitalizirati kožu i daju joj onaj svjež i zdrav sjaj.

Podiže imunitet


Kurkumin se pokazao kao odlična pomoć kod podizanja imuniteta, a daje i nevjerojatnu podršku cijelom tijelu. Na taj se način tvoje tijelo može učinkovito boriti protiv mikroba, a također i nositi sa svakodnevnim pritiscima, bez da bi se pritom umorilo. Dokazano je da je posebno učinkovit kod održavanja zdravlja gornjeg respiratornog sustava. Savršeno ne samo za jesen i zimu, već i za cijelu godinu!

Podržava funkciju živčanog sustava


Živčani sustav je osobni komunikacijski sustav tvog tijela. On kontrolira većinu stvari koje tvoje tijelo radi, uključujući misli, govor, emocije, pamćenje, kretanje i senzorne procese. Istraživanja su pokazala da kurkumin pomaže kod boljeg djelovanja živčanog sustava na dnevnoj bazi.

Pomaže tvojoj jetri


Glavni aktivni sastojak u kurkumi – kurkumin – je poznat po tome da pomaže eliminirati toksine i masnoće iz jetre. Na taj način je oslobađa od tereta kojem ju izlažemo svaki dan, stresa, nedostatka sna, loše hrane, alkohola, cigareta, nedostatka vježbanja, i samog života u današnjem svijetu. On zapravo pomaže poboljšati funkcije same jetre i podržati njenu sposobnost regeneracije te zaštititi je kako se ne bi oštetila.

Pomaže potaknuti mršavljenje


Već samo rasterećenje jetre puno pomaže. Jetra je najvažniji organ za topljenje masnoća, ali svoj posao može pravilno odraditi samo ako nije preopterećena. Kurkumin pomaže eliminirati višak masnoće iz jetre, kako bi ona opet mogla sa svom snagom započeti topiti masnoće. A rezultat? Puno jednostavnije će ti biti riješiti se masnoće koja ti se nakuplja oko trbuha.

TummyTox Kurkuma kapsule - jedno od najsnažnijih kurkuminih kapsula koje postoje!


Ova revolucionarna formula nudi 185x bolju dostupnost tijelu od ostalih običnih kurkuminih kapsula. To znači da djeluje brže i ima puno snažniji učinak od ostalih na tržištu. Da budemo precizniji, 1 TummyTox Kurkuma kapsula je jednaka kao 20 običnih 500 mg kapsula s 95% kurkumina. Mislimo da sa sigurnošću možemo reći da imamo pobjedničku kurkumu, zato je zgrabi što prije!