Besplatni broj: 0800 35 45

Blog

5 načina kako topiti kalorije dok odmaraš

Svima je jasno da ako želimo imati zdravo i vitalno tijelo moramo se kretati. Jesi li već uspjela u svoj natrpani dan ubaciti barem pola sata za vježbu?

Ako jesi, čestitamo ti jer malo je takvih. Ako nisi uspjela, nemoj se brinuti. Otkrivamo ti 5 načina kako topiti više kalorija dok odmaraš!

1. Bolje spavaj

Dobar san nije samo važan za opće zdravlje, već i pomaže topiti kalorije. Ali ne samo to, zastrašujuće je da nedostatak sna deblja! Sudionici u jednom istraživanju su 5 dana spavali samo 5 sati, u tom su se vremenu, u prosjeku, udebljali 0.82 kg! San je zato izuzetno važan za zdravlje i ljepotu, također pomaže tijelo da se regenerira, a tijelo čak i preko noći topi kalorije. Zato idi ranije spavati i pobrini se da spavaš 8 sati!

2. Uživaj u šalici čaja

Starodavni lijek za mnoge tegobe, čajevi su upravo ti koji imaju mnoge blagodati. Bogati su antioksidansa, potiču bolju probavu i metabolizam te potiču topljenje masnoća.

3. Pij puno vode

Da li si znala da se naše tijelo sastoji od 60% vode, i bitna je za apsolutno svaku stanicu u tijelu. Dobra hidratacija je ključna i može ukloniti umor, poboljšati kognitivne sposobnosti, održati kožu lijepom i svježom, a može pomoći i kod gubitka težine.  Osim toga kad pijemo vodu duže ostajemo siti, a kažu i da dovoljan unos vode može voditi do topljenja više kalorija.

4. Iskleši si mišiće

Ljudsko tijelo puno lakše topi kalorije ako ima više mišića, nego ako ima puno masnoća. Što znači da što imaš više mišića, to ćeš trošiti više kalorija, čak i kada odmaraš (disanje, spavanje, dnevni zadaci).

“5 kilograma mišića bi otopilo 50 kalorija na dan u stanju odmaranja, dok bi 5 kilograma masnoća otopilo samo 20 kalorija” prema istraživaču iz Yale sveučilišta Christopher Whartonu, Ph.D.

5. Isprobaj Intervalni trening

Intervalni trening se sastoji od vježba visokog intenziteta s kratkim pauzama. Takvu vrstu treninga možeš ubaciti u aktivnosti poput hodanja, plivanja, vožnje bicikle, plesa, preskakanja vijače i slično. Najbolje u tom treningu je da kratko traje, ali topljenje kalorija traje dugo, čak i kada završimo s vježbanjem.

Postani Wonder Woman!

Možda ti se naši savjeti čine malo kompliciranima, jer ipak teško je držati tempo i uz sve obaveze brinuti o dodatnim stvarima. Ali mi imamo pomoć za tebe, paket Wonder Woman koji će ti pomoći da ostaneš hidrirana, ubrzaš metabolizam, očistiš tijelo od toksina, i najbolje od svega da istopiš masnoće i isklešeš super sexy mišiće!

Klikni i otkrij Wonder Woman sada + na dnu potraži kratke vježbe za super oblikovano tijelo i mišiće <3

Wonder Woman

Snaga, ljepota, energija i top oblikovano tijelo u jednom paketu.

Wonder Woman -57%

Puna cijena: 369,99 kn

Snižena cijena: 157,99 kn

× Zatvori

Jednom kada kreneš s preobrazbom tijela, sve će postati puno lakše, a ako budeš slijedila naše savjete neće ti biti potrebno provoditi sate i sate u teretani, jer ćeš uspješno topiti kalorije čak i uz gledanje omiljene serije ili čitanje omiljene knjige!

Natrag na blog