TUMMYTOX blogs.

5 razloga zašto, kao žena, teško gubiš kilograme...

Vjerojatno si čula da je mršavljenje ženama puno teže nego muškarcima. No, je li to doista istina ili je to samo izgovor?

image

Da, doista je istina! Kada i muškarac i žena odluče ići na dijetu u isto vrijeme, žena ima neke inherentne nedostatke koji joj otežavaju gubitak težine.

Nažalost, mi žene imamo (1) sporiji metabolizam, a kao da to nije dovoljno loše, imamo i (2) višu razinu grelina"hormona gladi" koji uzrokuje žudnju.

Isto tako, muškarci sagorijevaju više kalorija dok se izležavaju. Naime, žene imaju (3) manje mišića, a mišići sagorijevaju više kalorija od masnoće, čak i tijekom mirovanja.

(4) Trudnoća je također čest razlog zašto žene dobivaju na težini i teško ponovno mršave. Ne samo zato što tijekom tog vremena dolazi do fizičkih promjena, već i zato što majke s malom djecom teško pronalaze vrijeme za brigu o sebi.

Do 10% žena boluje od (5) sindroma policističnih jajnika, neizlječive bolesti koja, između ostalog, može uzrokovati debljanje.

Dakle, ako želimo uspješno smršaviti, obično nam je potrebna veća podrška. Važno je da koristimo proizvode koji su posebno dizajnirani za žene, sa sastojcima za koje je znanstveno dokazano da djeluju.

Naša preporuka: 5-u-1 Curve Shaper, super učinkovito sve-u-jednom rješenje za mršavljenje i lijepo tijelo!