TUMMYTOX blogs.

Petra: “Izgubila sam puno kilograma uz TummyTox.”

Upoznajte Petru, mladu ženu koja radi kao operater u proizvodnji. Po prirodi je oduvijek bila sportska, ali je ipak imala problema s održavanjem težine. Nakon što nije dobila željene rezultate, naišla je na TummyTox i odlučila ga isprobati.

Saznajte više o njezinim zapanjujućim rezultatima!

image

“Bok, moje ime je Petra. Imam 26 godina. Radim kao proizvodni operater, a svoj tip tijela bih opisao kao sportski. Prije nego što sam počela koristiti TummyTox proizvode, osjećala sam se pod stresom i nezadovoljno sobom.”

“Primijetila sam promjenu u roku od 14* dana!”

Nakon što nije primijetila željene rezultate, Petra je odlučila isprobati paket Figura iz snova. S TummyToxom je primijetila promjenu nakon samo 14* dana i znala je da jednostavno mora isprobati i druge TummyTox proizvode...

“Prvo sam počela koristiti paket Figura iz snova, a kasnije sam dodala i Daily Kick & Sleep Tight Tea, Tummyccinoi Multivitamin Gummies.”

“Sada pijem čajeve više od godinu dana. Ali prvi put sam primijetila promjenu već u roku od 14* dana. Raspoloženje mi se popravilo i osjećala sam se manje stresno. Osjećala sam se zdravije, i osjetila sam opću promjenu na bolje. Osjećam se odlično i puna energije.

image

Petra je više nego zadovoljna svojim iskustvom s TummyTox-om

“TummyTox sam pronašla tako da sam vidjela reklamu na Facebooku. Odlučila sam isprobati ove proizvode jer samo dijeta mi nije uspjela i jako mi je drago da sam ih isprobala!”

“Sada u slobodno vrijeme volim ići na duge šetnje, vježbati i piti kavu s prijateljima.”

“Ukupno sam izgubila 15* kg.

Nikad nije mislila da će završiti tu gdje je sada, 2 godine kasnije još uvijek je sretna TummyTox stranka: “Započela sam svoj put mršavljenja prije 2 godine i izgubila sam ukupno 15* kg.”

Kad je ponovno isprobala par starih traperica, ostala je zaprepaštena: “Bila sam stvarno iznenađena kada sam shvatila da moje stare traperice praktički padaju s mene. Osjećam se puno opuštenije, sretnije i uvijek nasmijana.”

Savršen paket za najbolji početak!

Paket Figura iz snova ima sve što ti je potrebno za tijelo o kojem si oduvijek sanjala!

Sadrži 4 naša najbolja dodatka prehrani i GRATIS Elastičnu fitness traku Booty Band i TummyTox Shaker, pomoći će ti da uđeš u najbolju formu svog života:

  • Smanjuje apetit i napadaje gladi
  • Detoksicira tvoje tijelo
  • Potiče sagorijevanje masnoće
  • Sprječava stvaranje nove masnoće
  • Pomaže izgraditi i oblikovati tvoje mišiće
  • GRATIS Elastična traka za vježbanje Booty Band s visokim otporom za oblikovanje tvoje guze
  • GRATIS Shaker za savršeno pomiješane shakeove i napitke

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.

Proizvodi za vas

Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod