TUMMYTOX blogs.

Kako u 5 dana do vitke linije

Čini ti da izgledaš kao balon kada obučeš kupaći kostim? Čak ni dobro staro uvlačenje trbuha više nema koristi? Imaš osjećaj nadutosti bez obzira šta pojedeš? Što god učinila tvoj trbuh je grozno napet i napuhnut?

Čitaj dalje i saznaj kako se u samo 5 dana riješiti ogromnog trbuha!

image

Znaš li da često izgledamo deblji nego što zapravo jesmo? Zašto? Zato jer nam se u  tijelu nakuplja voda zbog koje oteknemo i naš trbuh se triput poveća! A znaš li što će ti pomoći da se toga riješiš?

Zbog ovog ne možeš smršaviti!

Započnimo s time što ti NEĆE pomoći! Premalo vode… da zvuči apsurdno, no vodu moraš stalno piti, pogotovo ljeti! Mnogo ljudi ne pije kada se osjeća napuhnuto, no to je fatalna greška. Zašto?

Svaki puta kada si napuhnuta, zapravo su krivi toksini koji se zadržavaju u tvom tijelu. Drugim riječima, limfni sistem koji je zadužen za izlučivanje viška vode i toksina je „zaštopan“ i treba mu poticaj da sve to izbaci iz tijela. Limfni sistem odstranjuje do čak 2 litre vode na dan! Zato kad se osjećaš natečeno i napuhnuto moraš piti vodu kako bi potaknula limfni sistem na izlučivanje!

Ljeti se voda dodatno zadržava u tijelu

Ako imaš probleme sa zadržavanjem vode u tijelu, ljeti će ti to biti dodatan problem. Vrućina je presudna za zadržavanje vode jer se pod utjecajem veće topline žile rašire. Tako je dotok krvi u srce slabiji, zbog čega se krv i tekućina počnu zadržavati. Što znači da i u tom primjeru itekako trebaš nešto što će potaknuti limfni sistem na bolje djelovanje.

S Draining drinkom prve kilograme ćeš izgubiti u nekoliko dana

Prirodni diuretici poput maslačka, opuncije, sarsaparila, javanskog čaja i peršina pomoći će ti da pokreneš llimfni sustav i izlučiš svu nepotrebnu vodu i toksine. I upravo ti sastojci se nalaze u našem Draining Drinku, koji za razliku od pojedinačnih sastojaka ima božanstven okus maline!

Kada ta zarobljena voda napokon napusti tijelo, imamo osjećaj kao da smo preko noći izgubili nekoliko kilograma! A to se zbilja i dogodi, i napuhnut trbuh jednostavno nestane. Samo tako!

Klinička istraživanje su pokazala da Draining Drink izlučuje 27% viška vode

Da ne bi mislila da pričamo gluposti, Draining Drink dokazano izlučuje 27% viška vode iz tijela i smanjuje otečenost i nadutost za 60%. A s pokretanjem limfnog sustava i boljom prokrvljenosti, čak i celulit nestane! Učinci ovog super napitka se vide u prvih 5 dana! Zato je to najbolji recept ako trebaš uskočiti u bikini u rekordno kratkom vremenu!

A kako niti na odmoru ne bi imala probleme s zadržavanjem vode, kod kupnje 1 Draining Drinka ti 2 poklanjamo potpuno BESPLATNO