TUMMYTOX blogs.

Kako pobijediti želju za hranom?

Želiš jesti manje ali danonoćna želja za hranom te u tome sprječava? Kad bi barem mogla kontrolirati tu žudnju! Ne brini, to je sasvim moguće. Evo nekoliko savjeta kako kontrolirati glad kad god to poželiš!

image

1. Pripremi nešto za jelo kao međuobrok

Ako želja za hranom postane nepodnošljiva, možeš pripremiti nešto lagano za pojesti u trenutku kad osjetiš da apsolutno moraš nešto slatko ili slano staviti u usta. Sjajna ideja je ledeni smoothie. Sve što je potrebno za ovaj ukusni međuobrok je obični jogurt sa svježim voćem, tamnom čokoladom ili bilo čime drugim što će te zadovoljiti.

2. Nemoj uklanjati masnoće iz prehrane

Čak i ako si na dijeti u prehrani je potrebno ostaviti masnoće (ali nemoj pretjerivati). Zašto ne? Iz razloga što masnoće daju tijelu masne kiseline i vitamine neophodne za ravnotežu i pravilan rad živčanog sustava i opće zdravlje tijela.

3. Svaki put kad osjetiš želju za hranom učini nešto

Kad god dođeš u iskušenje i znaš da se moraš oduprijeti hrani, pronađi alternativu: prošetaj se, obavi kućanske poslove, bavi se nekim sportom, idi u šetnju s prijateljem. Uradi sve što bi te moglo odvratiti od želje da jedeš.

4. Ako ne možeš pripremati obroke, pripremi svoje porcije

Ako te obiteljski život prisiljava da gledaš obilne obroke, ne brini - još uvijek možeš smršavjeti! Sve što trebaš je napraviti vlastite porcije hrane koju imaš za stolom. Na taj ćeš način imati hranjive sastojke koji su potrebni da bi izbjegla kasniju želju za hranom, a pored toga bit ćeš sretna jer ćeš se dobro najesti u društvu svojih najmilijih.

Da bi porcije bile male, uzmi napitak za suzbijanje apetita zbog kojeg ćeš prestati jesti mnogo ranije. Jedan od najboljih proizvoda za to je zasigurno Tummyccino, kava za mršavljenje sa sastojkom Garcinia Cambogia koji omogućava da se osjećaš sita tijekom cijelog dana.

5. Nemoj raditi prestroge dijete

Pretjerani nadzor prehrane može dovesti do nedostatka vitamina, minerala i drugih esencijalnih hranjivih sastojaka u tvom tijelu. Kao rezultat, nedostatak može natjerati tijelo da češće traži hranjive sastojke koji mu nedostaju, uzrokujući želju za hranom

6. Nemoj preskakati obroke

Ima smisla - ako preskočiš jedan obrok, tvoj apetit će biti izvan ravnoteže i pojest ćeš više pri sljedećem obroku. Optimalna su tri lagana glavna obroka dnevno.

7. Pridržavaj se pravila da ne jedeš ispred ekrana

Grickanje ispred televizora ili računala je nešto što većina nas radi automatski, posebno noću. Ako želiš potpuno izbjeći takvo grickanje onda moraš svjesno donijeti odluku da ne jedeš ispred ekrana. Teško je, ali rezultat se isplati!

Ako želiš da noćna želja za hranom potpuno prestane, odluči se za napitak koji otklanja apetit noću. Naš Night Burner Drink, napitak za suzbijanje apetita s limetom i noćnim efektom je tvoj najbolji izbor! Dodatni učinak: sprječava pohranu kalorija u tijelu!

8. Predvidi želju za hranom

Ako znaš da gotovo svaki dan imaš snažnu želju za grickalicama, možeš jednostavno to predvidjeti i učiniti nešto da želju svedeš na minimum. Pripremi voće, hrskavo povrće, jogurt ili čaj u torbi, na radnom stolu itd. i pojedi ih u miru.

Ako ipak ne možeš reći NE…

Ako ponekad ne možeš odoljeti svojim slatkim grijesima, ne brini postoji rješenje! Flat Tummy Caps uhvatit će kalorije i masnoće koje su unesene kako bi se spriječilo njihovo skladištenje! Tako nećeš ništa izgubiti i možeš nastaviti tamo gdje si stala.

Proizvodi za vas

KAVA ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod