TUMMYTOX blogs.

Violeta: Ispunio mi se san da smršavim!

Zadržavanje vode, nepravilna prehrana, menopauza i mnoge druge stvari mogu utjecati na težinu, raspoloženje i naravno samopouzdanje žena. Znamo tu priču, neki je možda i živimo. Ali mi ćemo vam pokazati da postoje osobe koje su u početku bile vrlo skeptične za naše proizvode, a kada su ih isprobale, oduševljenje je bilo ogromno!

image

Moje putovanje do Tummy Tox-a

Violeta je 48-godišnja dama, a njezina priča, poput mnogih drugih, opisuje prilično težak put u borbi s viškom kilograma i samopouzdanjem.

"Zovem se Violeta i imam 48 godina. Prvo moram napomenuti da imam hipotireozu (prevelika proizvodnja hormona štitnjače), bolujem od nesanice i već sam 18 godina u menopauzi. Godinama sam se borila s kaotičnom probavom, s nakupljanjem vode itd. U 2017. godini, nakon tretmana vitaminima i spomenutih problema, nagomilala sam oko 10 kg. "*

Neuspjeli pokušaji gubitka kilograma

"U prvoj fazi isprobala sam razne stroge dijete ... nije mi uspjelo. Probala sam lijekove za izlučivanje viška vode iz tijela, što je na kraju loše utjecalo na moje bubrege. Bila sam potpuno razočarana."

Pronašla sam sebe, zahvaljujući Tummy Toxu

"U jesen 2017. moja kćer naišla je na Tummy Tox na internetu. Naručila mi je čaj za dan i noć. Nakon nekoliko dana primijetila sam smanjenje apetita, redovitu probavu i miran san. Naravno, kako nisam imala toliku žudnju za hranom i nisam jela toliko kao prije, u 6 mjeseci uspjela sam se riješiti 10 kg, na visini od metar i 75 cm. Sada mi vaga pokazuje oko 66-66,5 kg*. "

 

Uvijek vjerna rozoj boji

"U skoro dvije godine isprobala sam nekoliko proizvoda od TummyTox-a, s kojima sam postala apsolutno zadovoljna zbog dobrobiti koje imam uz njihovu pomoć. Iz zahvalnosti, dodatno sam preporučila svojim prijateljima Tummy proizvode i odlučila sam se podijeliti svoje iskustvo. "

Koje je proizvode koristila Violeta?

Violeta je započela s čajevima Daily Kick & Sleep Tight, a zatim dodala SkinnyMe čaj te Slimbiotics kapsule!

 

* [Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Da biste lakše smršavili važno je hraniti se zdravo i održavati zdrav način života]

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod