TUMMYTOX blogs.

Sodany: ‘’Imam više samopouzdanja i vidim se u svojoj vjenčanici iz snova bez imalo srama!’’

Sodany dolazi iz Francuske i domaćica je. Slobodno vrijeme voli provoditi s djecom, čitajući knjige i gledajući serije.


Nakon trudnoće borila se s niskim samopouzdanjem, osjećala se potišteno i gubila na težini koju je dobila tijekom trudnoće. Sve se promijenilo nakon što je preko Facebooka saznala za TummyTox. Pozitivni komentari i prirodni sastojci uvjerili su je da ih isproba.


U nastavku pročitaj priču o njezinom putu do uspjeha!

Sodany's Story

Uspjela je smršaviti zahvaljujući TummyToxu

“Moji omiljeni TummyTox proizvodi su Daily Kick & Sleep Tight Tea3-u-1 Draining Drink. Tako su sjajni i ukusni; Odmah su me se dojmili ovi proizvodi, a njihovi su rezultati bili vrlo brzo vidljivi.”

“Nakon mjesec dana korištenja 3-u-1 Draining Drink, bila sam zadivljena, ponovno sam se osjećala bolje u svom tijelu. Opet mi pristaje stara odjeća, a noge su mi se stanjile. Osjećam se lakše, probava mi se poboljšala, a apetit se smanjio. Osjećam da mi se tijelo transformiralo, imam više samopouzdanja i vidim se u svojoj vjenčanici iz snova bez imalo srama.”

‘’Na početku sam imala 103* kg, a sada imam 97* kg. Imam još puno za izgubiti, ali sam optimist. Sve mi se više sviđa moj oblik tijela, ali bit će još bolje kad se vratim na idealnu težinu.”

Znaš li…?

  • Mnogi ljudi pretpostavljaju da je nadutost uzrokovana nekim zdravstvenim problemom, ali u većini slučajeva to je normalan dio probave.
  • Hrana je važna za preživljavanje, a probava je proces koji hranu pretvara u energiju i hranjive tvari. Probava je posebno važna za prehranu, energiju i popravak stanica.

”Kad sam prvi put primijetila da sam izgubila nekoliko centimetara, bila sam jako sretna što mogu stati u odjeću koja mi je bila tijesna nakon druge trudnoće.”

“Kada sam prvi put primijetila da sam izgubila nekoliko centimetara, bila sam jako sretna što mogu stati u odjeću koja mi je bila pomalo tijesna nakon druge trudnoće. Moj partner i svekrva također su primijetili da sam smršavila. Uzbuđena sam, a znajući da se udajem, sanjam o tome da ponovno budem vitka kako bih obukla prekrasnu haljinu za veliki dan.”

image

“Zahvaljujući ovim paketićima, osjećam se bolje u svom tijelu i imam više samopouzdanja.” ✨

Kada su je pitali što bi rekla ljudima koji razmišljaju o isprobavanju TummyToxa, ponosno je rekla:

“Rekla bih im da krenu jer su ti proizvodi učinkovitiji od dijeta i drugih proizvoda za mršavljenje. TummyTox proizvodi omogućuju tijelu da se regenerira, a vašoj koži vraća elastičnost, a povrh toga uvijek ostajete dobro hidratizirani.”

“Zahvaljujući ovim malim paketićima, osjećam se bolje u svom tijelu i imam više samopouzdanja.”

Isprobaj naš čajni duo i potakni metabolizam masti i probavu za cjelonoćnu detoksikaciju tijela!

Daily Kick Tea sadrži zeleni čaj, poznat po svojim blagotvornim učincima. Ima visok sadržaj polifenola te antioksidativna, antikarcinogena i protuupalna svojstva. Maslačak i kopriva pomoći će ti smanjiti nadutost i poboljšati probavu zbog svojih diuretičkih svojstava.

Sleep Tight Tea također je bogat antioksidansima koji pomažu tvom tijelu da se napuni tijekom noći. Kora naranče, hmelj, limunska trava, matičnjak i paprena metvica tradicionalno se koriste za umirenje živaca i pomoći pri spavanju.

Sodany je također koristila 3-u-1 Draining Drink za borbu protiv viška vode, viška kilograma i celulita te za podršku dugoročnom mršavljenju. Jedan napitak od jagode dnevno izbacit će toksine i osloboditi te nadutosti!

Naruči svoje danas uz ovu nevjerojatnu vremenski ograničenu ponudu!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod
SMANJUJE VIŠAK VODE
-31%
Posebna cijena 17,99 EUR(135,55kn) Standardna cijena 25,99 EUR(195,83kn) As low as 15,99 EUR(120,48kn)
Pogledajte proizvod
30-DNEVNI PROGRAM
-60%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 106,99 EUR(806,17kn)
Pogledajte proizvod