TUMMYTOX blogs.

Gabriella: "Manja otečenost već nakon prvog* tjedna!"

Gabriella radi u marketinškom sektoru i obožava putovanja i aktivnosti na otvorenom, kao i provođenje vremena u kuhinji smišljajući nove zdrave i ukusne recepte. No, unatoč svemu tome, uvijek je teško držala svoju težinu pod kontrolom.

image

Ni Gabriella, što nažalost vrijedi za mnoge druge žene, nije mogla biti zadovoljna sobom svaki put kad bi se pogledala u ogledalo. Gabriella je visoka, čvrste građe i oduvijek je patila od viška vode i nadutosti trbuha, unatoč tome što je uvijek vodila zdrav i aktivan način života.

Fizički izgled utjecao je na Gabriellino raspoloženje

Međutim, prije 3 mjeseca Gabriella je odlučila zaustaviti neraspoloženje i nezadovoljstvo uzrokovano svojim fizičkim izgledom, dajući sebi jasan cilj: "Želim se osjećati zdravo i lijepo!".

Tako je počela pretraživati ​​kolagen na internetu, a među brojnim proizvodima i brendovima dostupnim na tržištu, jedan joj je posebno privukao pozornost: TummyTox! Gabriella objašnjava što je uzrokovalo da joj se svidi: “Jako mi se svidio način na koji je brend predstavljen i činjenica da proizvodi, unatoč tome što su kvalitetni, imaju stvarno pristupačnu cijenu!”.

Sada Gabriella više ne može bez naših proizvoda, posebno bez Kolagen Drink-a i ukusnog My Skinny Tea: „U početku sam odmah probala kolagenski napitak za poboljšanje zdravlja svoje kose, a također sam htjela kupiti i biljne čajeve. Rezultati su bili doista nevjerojatni!”

Gabriella je već nakon prvog* tjedna primijetila manju otečenost!

No Gabriella se tu nije zaustavila jer je nakon desetodnevnog isprobavanja ukusnog Kolagen Drink-a htjela u svoju svakodnevicu uvesti i My Skinny Tea i Shine Bright bombone. A rezultati sigurno nije dugo čekala! Gabriella je prve promjene primijetila već nakon tjedan* dana: nokti su joj postali jači, a primijetila je i smanjen višak vode.

Kad smo je pitali koje su joj promjene bile najuočljivije, Gabriella nam je rekla da se od samog početka osjećala bez otečenosti, da je u samo 3* mjeseca uspjela izgubiti nevjerojatnih 7* kilograma i da joj se probava značajno poboljšala. osobito nakon što je počela piti šalicu My Skinny čaja nakon ručka. Ah, i koža joj je postala puno čvršća!

"Stvarno sam zadovoljna!"

Gabriella želi smršaviti još koji kilogram, no uvjerena je da će uspjeti zahvaljujući TummyTox-u, jer su se proizvodi pokazali kao vrlo vrijedni saveznici na njenom putu oblikovanja tijela.

Sada je Gabriella zadovoljna sobom i sretna što može reći da su joj naši proizvodi pomogli da se reaktivira i ubrza metabolizam te poboljša fizički izgled.

Kao što se dogodilo ne samo Gabrielli, već i tisućama drugih #TummyTox djevojkama, i ti također možeš smršaviti i riješiti se masnoće zahvaljujući My Skinny Tea. Osim toga, ako ga kombiniraš s Kolagen Drink i Shine Bright bombonima, ne samo da ćeš imati tanju tjelesnu građu, već i mlađi izgled kože, jače nokte te dužu, otporniju i svilenkastu kosu.

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

LJEPOTA / ZDRAVLJE
-34%
Posebna cijena 36,99 EUR(278,72kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I LJEPOTA
-50%
Posebna cijena 51,99 EUR(391,74kn) Standardna cijena 103,99 EUR(783,56kn)
Pogledajte proizvod