TUMMYTOX blogs.

Eduarda je sa 105* kg u 6* mjeseci pala na 74* kg

Eduarda je jedna od naših dragih korisnica iz Portugala. Po zanimanju je liječnica koju je život odveo u raj i pakao. Srećom, ovo je priča sa sretnim završetkom.

Moje tijelo je trenutno savršeno. Ali sigurno nije uvijek bilo tako. Već sam isprobala puno različitih tretmana kako bih pokušala smršavjeti. Bila sam jako nesretna što sam bucmasta, ali ništa mi nije pomagalo. Imala sam toliko odjeće koju sam htjela obući, ali nisam mogla. Nitko me nije ni pogledao. Bila sam nevidljiva... Provela sam nekoliko godina u dubokoj tuzi.”

Kada sam bila mlada, imala sam fantastično tijelo. Ali onda su došla djeca i stvari su postale još gore. Zatim je došla depresija, koja je također potaknula debljanje! To je utjecalo na cijeli moj život. Došlo je čak do točke razvoda, a ja sam zamjenjena za ženu mnogo elegantniju nego što sam bila u to vrijeme.”

Eduarda's Testimonial

Eduarda je imala 105* kg…

...dok nisam otkrila TummyTox proizvode na Facebooku! Ne mogu objasniti zašto, ali odlučila sam ih naručiti. Mislim da je to bila čista intuicija. Mislim da sam bila u pravu… Danas, 6* mjeseci kasnije, imam 74* kg.”

“U roku od samo 15* dana, hlače koje godinama nisam mogla nositi ponovno mi pristaju!”

“Počela sam s napitcima – Draining Drink, Fat Burner Drink i Night Burner Drink, vrećicama praha koje se otapaju u vodi – i smatrala sam ih super praktičnima. Budući da su mi se svidjeli, eksperimentirala sam i isprobala još više proizvoda.”

“U roku od samo 15* dana, hlače koje godinama nisam mogla nositi ponovno su mi pristajale! Bio je to jedan od najsretnijih dana u mom životu!”

“Tada mi se smanjio apetit, bila sam bolje raspoložena i nema nadutosti. Oh, i lakoća... Počeo sam se osjećati tako lagano. Počela sam i planinariti, a sada mi se sviđa ono što vidim u ogledalu. Svakako mi pomaže što danas mogu obući sve, ne umaram se toliko i, naravno, puno sam sretnija.”

“Sada mi ništa od odjeće koju sam nosila prije 6* mjeseci više ne stoji i sve je široko! Dovoljno su velike za mene i još jednu osobu!"

“Prestala sam se sramiti sebe i izlaska na ulicu.”

Sada se osjećam prekrasno, fantastično, predivno. Nije bilo lako mijenjati se za debljinu, ali danas, s ovim malim tijelom, mogu sve. Iznad svega, više se ne sramim sebe i više se ne sramim izaći na ulicu.”

“Isprobala sam gotovo sve TummyTox proizvode i svakako ih preporučujem. Svoj put mršavljenja započela sam s paketom Brzo mršavljenje, a kasnije sam odradila 60-dnevni program mršavljenja!”

“Drugačija sam, sretnija, samouvjerenija i osjećam se ugodnije.”

“Trenutno, budući da ne želim više gubiti na težini, koristim samo Draining Drink, koji mi je najdraži, kako bih održala savršenu težinu.”

“U ovih 6* mjeseci napravila sam sedam narudžbi i isprobala gotovo sve TummyTox proizvode i mislim da mogu reći da sam stručnjak za brend i mogu ga samo toplo preporučiti.”

Eduarda's Before and After

“Mogu reći da sam drugačija, sretnija, samouvjerenija i osjećam se ugodnije. Sada sam mršavija i dobivam dosta komplimenata. Naravno, to me izuzetno veseli.”

Smršavi brzo i učinkovito zahvaljujući vrhunskoj kombinaciji tri napitka koji istovremeno rješavaju sve prepreke na putu mršavljenja:

Započni dan s 3-u-1 Draining Drink! Ovaj ukusni napitak s okusom jagode pokreće proces mršavljenja izbacivanjem viška vode i toksina, otklanja nadutost i pomaže ti postići vidljive rezultate mršavljenja u samo nekoliko dana.

Čaša napitka Fat Burner Drink poslijepodne povisit će ti tjelesnu temperaturu kako bi se povećalo sagorijevanje masnoće – posebno tijekom bilo koje fizičke aktivnosti! Sadrži najčišći L-karnitin na tržištu koji pomaže pretvoriti tjelesnu masnoću u energiju i riješiti se masnoće koja se nakuplja na bokovima i trbuhu!

Za dobar san popij Night Burner Drink prije spavanja! Ne samo da će ti pomoći bolje spavati, već će pomaže izbjeći one kasnonoćne napade gladi! Garcinia cambogia pomoći će ti smanjiti apetit, otopiti masnoće i pospješiti mršavljenje.

Za potpunu transformaciju… 

Ako te pitam koliko si vremena spremna posvetiti potpunoj transformaciji... Zvuče li dva mjeseca dobro? Jer upravo toliko traje naš 60-dnevni program mršavljenja, koji kombinira najbolje proizvode za optimalnu izvedbu.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

TOPIOC MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 49,98 EUR(376,60kn)
Pogledajte proizvod
SMANJUJE VIŠAK VODE
-50%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 51,98 EUR(391,67kn)
Pogledajte proizvod