TUMMYTOX blogs.

Andreja: "Zahvaljujući Happy Enzymima kvaliteta mog života se poboljšala!"

Andreja je iz Slovenije i radi u pošti. U slobodno vrijeme voli šetati psa i planinariti. Svoju figuru opisuje kao visoku i vitku: "Kad se udebljate, promjena je posebno primjetna u području trbuha."

"Uvijek sam imala istu figuru, osim u srednjoj školi kada sam imala čak 10 kg više nego danas, kad imam više od 50 godina."

image

Andreja se ugodno osjeća u svojoj koži i jako se brine o svom tijelu: "Trudim se biti aktivna i hraniti se zdravo." Ali s glutenom morate biti oprezni zbog celijakije.

Njena kćer ju je upoznala s TummyToxom i zahvalna je jer je pronašla prirodan i prikladan način za poboljšanje probave bez povećanja unosa vlakana.

3 kapsule dnevno s čašom vode nakon obroka nema ništa bolje!

"Happy Enyzmes koristim već 3 mjeseca i jako sam zadovoljna!"

"Prve promjene počela sam primjećivati ​​nakon tjedan dana korištenja kapsula 3 puta dnevno. Prednosti su vidljive do danas!"

Andreju smo pitali koja su poboljšanja, prema njezinom mišljenju, najviše izražena: "Zbog gore spomenute celijakije, moj izbor hrane nažalost je prilično ograničen. Iako sam u svom meniju ostavila malo vlakana, morala sam eliminirati puno hrane s visokim udjelom vlakana. Moja probava je pod velikim stresom zbog bolesti. Srećom, Happy Enzymes kapsule su pružile veliku podršku. "

"Zdravlje je zaista najveće bogatstvo!"

"Osjećam se puno bolje, bolovi u trbuhu nisu toliko česti i trbuh više nije tako napuhan, ukratko, osjećam da se moja kvaliteta života poboljšala jer moje tijelo normalno radi. Zdravlje je zaista najveće bogatstvo!"

Uz to, Andreji je drago što se i njezin izgled popravio: "Haljine mi puno bolje pristaju sada kad imam ravan trbuh!"

"Moj život se puno popravio zahvaljujući TummyToxu!"

Za Andreju je loša probava, pored svakodnevnog stresa, bila nešto što je nekad predstavljalo pravu smetnju i prepreku normalnom životu. "Moj život se puno popravio zahvaljujući TummyToxu!"

Enzimi za poboljšanje probave

Ako ti je potrebna podrška i za probavu, naš patentirani multienzimski kompleks DigeZyme® s 5 glavnih vrsta enzima može ti pomoći u razgradnji hrane i poboljšanju probave. Sadrži ekstrakte kalcija, kivija i đumbira koji zajedno podržavaju imunološki sustav i smanjuju umor.

Happy Enzymes su dodatak prehrani na kojeg se oslanjaju tisuće korisnica koji poput tebe i Andreje žele izgubiti višak kilograma i detoksicirati jetru.

Niska razina enzima za probavu?

Nadutost, grčevi i probavne smetnje trebali bi poslužiti kao znakovi upozorenja da se nešto događa u tvom tijelu. Možda imaš nisku razinu probavnih enzima koji imaju zadatak razgraditi hranu na hranjive sastojke.

Srećom, svu potrebnu podršku (uz zdravu prehranu i redovito vježbanje) pruža Tummy Tox u obliku Happy Enzymes kapsula.

1 kapsula tri puta dnevno poboljšat će probavne i metaboličke probleme.