TUMMYTOX blogs.

Ana Karadžole: zašto sam odabrala upravo TummyTox?

Ana Karadžole je još jedna blogerica koja je odlučila isprobati naše proizvode. Iako se mnoge pitate zašto (pa tako je mršava), moramo vam reći da naši proizvodi nisu samo za mršavljenje! 

image

"Dobila sam priliku isprobati TummyTox proizvode, a budući da sam veliki fan čajeva, veselila sam se ovoj recenziji. Moram reći da sam uporabom ova dva čaja zaista poboljšala probavu!"

Slim Detox je zapravo program detoksikacije koji traje 20 dana. Moramo napomenuti da ovo nisu proizvodi isključivo za mršavljenje nego im je cilj postići optimalan balans organizma, uz, naravno, pravilnu prehranu.

Naime Slim Detox program prvenstveno ima namjenu očistiti organizam od toksina, ojačati crijevnu mikrofloru i poboljšati probavu. A ako želite smršaviti, korištenje ovog paketa će vam itekako pomoći.

"Inače smatram da je dobra prehrana i redovita aktivnost ključ zdravog tijela i dobre forme, no nekada mala pomoć može dobro doći." Uz to je dodala: "Znam da se knjiga ne sudi po koricama, ali jednostavno moram istaknuti svoje oduševljenje pakiranjem!"

Ana naravno ne treba smršaviti, ali za dobar detox, za to je uvijek! Paket sadrži sve proizvode koji će očistiti tvoje tijelo od toksina (Tummy čajeve i Draining drink).

"Dobro je i što su svi proizvodi od 100% prirodnih sastojaka. Ako ste tip osobe koji, kao ja, ne voli uzeti ni tabletu za glavobolju, ovo bi vam se moglo svidjeti!"

Osim Tummy čajeva i napitka za drenažu Slim Detox paket također sadrži: Happy Enzymes - koji potiču probavu i pomažu kod dugoročnog gubitka kilograma, Skinnybiotics- kapsule koje pomažu u rebalansu crijevne mikroflore i Shine Bright Beauty Gummies - ukusni gumeni medvjedići sa svim potrebnim mikro-nutrijentima koji podržavaju zdravlje kosekože i potiču nastanak kolagena.

Slim Detox paket s TOP proizvodima od sada sa super popustom + POKLON Shine Bright bomboni!

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod