TUMMYTOX blogs.

Kako sagorijevati kalorije dok surfaš na telefonu

Svi provodimo previše vremena na telefonima. Iako nas to sprječava da se u potpunosti uključimo u svijet, ponekad jednostavno moramo činjenicu da smo manje u kontaktu s ljudima uživo, nadoknaditi održavajući ljude i interese ažurnima na internetu.

image

Skrolanje po telefonu i vježbanje mogu ići ruku pod ruku!

U redu, ne možeš to baš nazvati vježbanjem jer vježba u krevetu ili na kauču neće sagorjeti niti približno toliko kalorija kao pravilan funkcionalni trening ili trening za snagu, ali poanta je da radiš nešto korisno za svoje tijelo. Pogledaj našu seriju vježbi koje će ti pomoći da se ojačaš dok skrolaš po omiljenoj aplikaciji.

Vrhunske vježbe za snagu

Podizanje nogu - Lezi na leđa, ispravi noge ravno. Podiži noge prema gore dok ih držiš sastavljene, polako spuštaj noge prema dolje bez da dotiču pod.

Podizanje stražnjice - Ispruži ruke sa strane pod kutom od 45 stupnjeva. Čvrsto stisni gluteuse. Zatim podigni stražnjicu tako da tijelo tvori ravnu liniju od ramena do koljena.

Vježba leptir - Lezi licem prema gore sa spojenim tabanima u položaju leptira. Zategni gluteuse i podigni stražnjicu. Polako spusti na pod. Nemoj koristiti stopala ili gležnjeve za podizanje stražnjice.

Podizanje peta - Stani s nogama udaljenim 10-ak centimetara, a ruke lagano osloni na pult ili stolicu ispred sebe. Polako podigni pete od poda, držeći koljena ispravljena. Drži oko 6 sekundi, a zatim polako spusti pete na pod.

Podizanje nogu s uvučenim koljenima - Lezi na leđa, noge ispravljene i sastavljene. Podigni noge do kraja i polako ih spusti prema dolje.

Škare s nogama - Lezi licem prema gore na krevet - Ispruži noge ravno u zrak. Polako otvori noge u stranu tako da svojim nogama oblikuješ V. Napravi pauzu, a zatim polako skupi noge.

Stisak leđa - Lezi na trbuh i postavi ruke s obje strane glave. Stegni gluteus i leđne mišiće kako bi istovremeno podigla gornji dio tijela i prsa i donji dio tijela s kreveta. Stisni lopatice zajedno, povlačeći laktove prema sredini leđa. Polako spusti tijelo natrag u početnu poziciju.

Želiš si skratiti put do vitkog tijela? Isprobaj naše pakete!

Za još bolje i brže rezultate najbolje je opremiti se TummyTox-ovim 30-dnevnim paketom koji pospješuje sagorijevanje masnoće za 24%*, smanjuje apetit i žudnju, uklanja toksine koji zaustavljaju mršavljenje i sprječava stvaranje nove masnoće.

Također možeš isprobati naš paket sa svim našim najboljim proizvodima za sagorijevanje masnoće! Ciljaj na trbušnu masnoću, istopi 24%* više masnoće, izbaci toksine, potakni metabolizam, pa čak i tijekom sna sagorijevaj masnoću! Paket od 60 dana sigurno će ti donijeti željene rezultate!

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU I OBLIKUJE TIJELO
-60%
Posebna cijena 66,99 EUR(504,77kn) Standardna cijena 166,99 EUR(1258,26kn)
Pogledajte proizvod
TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod