TUMMYTOX blogs.

Sa savršenom linijom očaraj sve na novogodišnjoj zabavi

Prosinac je tu, a zajedno s njim vrijeme je za mnoge zabave i druženja s prijateljima i obitelji, te naravno za novogodišnju zabavu! Na iskušenju nije samo tvoja jetra već i tvoja linija. Ako želiš novu godinu dočekati u maloj crnoj haljinici i zaluditi sve oko sebe nastavi čitati...

image

Sa svojom savršenom linijom pobrini za WOW efekt svih prisutnih na novogodišnjoj zabavi. Ako budeš slijedila sljedeće korake sigurno ćeš sve oduševiti!  

1. Malo se kreći

Ne kažemo da moraš od danas do Nove godine svaku večer provoditi u teretani, uopće ne. Malo se prošetaj, kreni pješke na posao i malo ubrzaj korak. To je super način topljenja kalorija i masnoća

2. Ne dopusti tijelu da zaspi

U uredu si namjesti alarm svakih 20 minuta. Kada zazvoni malo se digni i prošetaj, barem na nekoliko sekundi. Ili odi malo na trač party s kolegicom na drugom kraju ureda. Nakon 20 minuta sjedenja se tijelo naime umiri i uspori, što znači da topi puno manje kalorija nego bi inače.  

3. Posveti malo pozornosti kalorijama

Budi svjesna svih kalorija u slatkim poslasticama – to nisu samo neprijatelji tvoje linije već i tvog zdravlja. Znači onu kutiju keksića nekome pokloni i radije ih ujutro zamijeni za smoothie. Tako ćeš izbjeći dosta kalorija, a dobiti vitamine.

4. Pij dovoljno tekućine

Znamo da vjerojatno već znaš, no zašto ne ponoviti. Jer hidratacija je izuzetno važna za naše zdravlje i liniju. Još jedan trik: prije svakog obroka popij čašu hladne vode, tako ćeš se brže zasititi.

5. Još malo se kreći

Navečer ispred televizije 10 minuta skači na mjestu. Tako ćeš potrošiti čak 135 kalorija, a istovremeno ćeš oblikovati svoju liniju!

6. Zdrava prehrana

Zadrži što dulje osjećaj sitosti tako da u svoju prehranu ubaciš vlakna (recimo zobene pahuljice). Možeš ih dati u jogurt i dodati malo voća ili ih dodati u smoothie, načina je bezbroj. Osjećaj sitosti će trajati duže i manja je vjerojatnost da ćeš između obroka imati potrebu nešto gricnuti.

7.Budi pozitivna!

Vjeruj u sebe, u svoje sposobnosti i u svoju ljepotu. Ako budeš sretna i vesela svakim korakom, to će ti se isplatiti i rezultati će biti osigurani.

Još zadnji savjet – glazba dokazano usrećuje ljude. Znači na putu do posla si daj slušalice u uši i zavrti svoju najdražu pjesmu – tako će vrijeme kao i kalorije jednostavno odletjeti.

Započni danas!

Kako bi rezultati bili stvarno fantastični, svemu tome dodaj naš super paket za mršavljenje Ultra Slim! U tom paketu smo spojili moć najsnažnijeg topioca masnoća  Fat Burner Drinka i Skinny Me Tea koji masnoće topi i istovremeno zaustavlja njihovu proizvodnju.  

Naruči ovdje >>

Ultra Slim:

  • Ubrzava proces topljenja masnih naslaga i kalorija
  • Sprječava proizvodnju novih masnoća
  • Iz tijela odstranjuje toksine koji zaustavljuje proces mršavljenja
  • Topi masnoću tamo gdje je to najpotrebnije
  • Ubrzava metabolizam i podiže energiju
  • Već i kratka tjelesna aktivnost donosi željene rezultate
  • Potiče regeneraciju mišića nakon vježbanja