TUMMYTOX blogs.

Novogodišnje odluke za 2020... Još nije prekasno!

Vjerojatno si se i ti našla u istoj situaciji kao mi… ljeto je gotovo i s obzirom na situaciju ionako ćemo najviše vremena provoditi zatvorene u kući… pa koga briga kako izgledamo…

Ali mora nas biti itekako briga! Pa to da se neko vrijeme nećemo pokazivati, nikako ne smije biti razlog da se zanemarimo.

Sjećaš li se svojih novogodišnjih odluka? Možda ti nije uspjelo ispuniti sve ciljeve, ali sada imaš još dovoljno vremena da ih ispuniš do kraja godine.

image

Samo razmisli, ako se sada zapustiš, kada dođe vrijeme za vraćanje u formu biti će ti puno teže i postoji velika vjerojatnost da ti neće uspjeti! Zato ove godine to promijeni i postigni svoje ciljeve oblikovane linije. Pobrini se za svoje tijelo SADA, a mi ćemo ti pomoći riješiti probleme zbog kojih najčešće žene ne mogu smršaviti!

Zašto je ženama teško smršaviti?


Ne to nije samo plod tvoje mašte, ženama je puno teže smršaviti nego muškarcima. Razlozi za to se najviše skrivaju u našim tijelima, zato ako ti zbog nekog ispod navedenog razloga nije uspjelo postići cilj za 2020, mi ćemo ti danas ponuditi rješenje za svaki problem!

Usporen metabolizam?


Ako se često susrećeš s usporenim metabolizmom, vjeruj nisi jedina. Muškarci imaju više mišića od žena, a zato što mišići tope više kalorija od masnoće, oni također imaju i brži metabolizam, studije su pokazale da čak 3 do 10 posto brži!

Ali usporeni metabolizam nije razlog da odustaneš od svojih ciljeva! Metabolizam možeš ubrzati na jednostavan način s našim Skinny Me čajem. Dovoljna je samo jedna šalica čaja na dan i osim što ubrzava metabolizam, on pomaže izlučiti toksine koji zaustavljaju mršavljenje te uz pomoć njegovog glavnog sastojka – Pu-erh čaja, pomaže topiti masnoće.

Ne možeš kontrolirati glad?


Da li si primjetila koliko si gladna nakon vježbanja? Sigurne smo da ti se toliko otvori apetit da bi mogla pojesti cijeli hladnjak! To je zato što hormon grelin – koji prenosi mozgu poruku da si gladna – poskoči nakon vježbanja. Dok se hormon leptin – on daje mozgu poruku da si sita – totalno umiri.

Znanstvenici pretpostavljaju da je to povezano sa samom biti našeg tijela – plodnost i održavanje naša vrste – i to je prirodni način borbe ženskog tijela protiv nedostatka energije. Znači to je u našoj prirodi i ne možemo to izbjeći.

Još jedan problem kojeg žene često imamo je emocionalno prejedanje. Sigurne smo da ti ovo nije strani pojam, jer sve mi trčimo po nešto slatko, slano ili masno kada imamo loš dan ili se posvađamo s frendicom ili dečkom.

A znanstvenici su primjetili još jednu stvar koja se ponavlja kod žena … dok smo „single“ užasno pazimo što jedemo, ali kada uđemo u vezu, počnemo jesti velike porcije poput naših partnera!

S obzirom da kontroliranje gladi i porcija kod žena zna biti najveći problem, mi imamo super rješenje koje će ti pomoći da staviš glad pod kontrolu i započneš topiti masnoće: Slim Tummy kapsule.

Brzo odustaneš?


Da, to zna biti veliki problem… zadamo si cilj, ali kada krenemo vježbati ili slijediti plan prehrane, vrlo brzo odustanemo od toga. Jer uvijek je nešto… imam puno posla, ne osjećam se baš najbolje, danas ima frendica rođendan i ne mogu odoljeti toj slasnoj čokoladnoj torti…

Kako to promijeniti? Započni voditi dnevnik! Studije su pokazale da vođenje dnevnika prehrane može udvostručiti rezultate mršavljenja. A mi imamo nešto još bolje! Dnevnik motivacije. U njemu možeš zapisati svoje ciljeve, trenutno stanje, voditi dnevnik prehrane i na kraju upisati rezultate. Na taj način ćeš stvarno vidjeti kakvu si promjenu postigla!

I poklanjamo ti ga BESPLATNO uz naš Body Transformation paket u kojem se nalaze Skinny Me čaj za ubrzavanje metabolizma i topljenje masnoće, Slim Tummy kapsule koje će ti pomoći da jedeš manje i topiš masnoće oko trbuha te Fat Burner napitak koji će ti dati više energije za vježbanje i pomoći da brže topiš masnoće!

Noću ne spavaš dobro?

Znanstvenici su odavno potvrdili da je za tijelo idealan san od 7-8 sati. I sada te pitamo, kada si zadnji put spavala 8 sati? Da… I mislile smo da se nećeš sjetiti. Naime većina populacije ima probleme s dužinom i kvalitetom sna, a to znači da što manje spavamo to naše tijelo više žudi za kaloričnom hranom. Poznato?

Zato kako bi to spriječila, pobrini se za dobar san s našim Night Burner napitkom. Popij ga navečer kako bi te opustio, pomogao ti da lakše zaspiš i spavaš kvalitetnim snom, a dok ti spavaš on se pobrine za čišćenje tvoje jetre i tijela te topi masnoće!

Hormoni ti ne daju mira?


Osim gore navedenih već navedenih hormona, onaj koji nam stvara najviše problema je kortizol – stresni hormon. Biti stalno pod stresom nije dobro za zdravlje, a zbog stresa obično i jedemo više. Naš Magicnesium odlična je pomoć za opuštanje. On sadrži najčišći morski magnezij i pomaže ti da prevladaš stres. Osim toga može poboljšati probavu, učiniti vježbanje učinkovitim i smanjiti bolove u mišićima nakon vježbanja.

Ali postoji još jedan hormon za kojeg možda nisi niti znala da postoji – adiponektin – hormon mršavih!

Adiponektin je hormon koji nastaje u adipoznom smeđem tkivu i sudjeluje kod reguliranja metabolizma lipida i ugljikohidrata. U tkivu nastaje kada je u tijelu vrlo malo zaliha masnoća zato povećava sposobnost mišića da koriste ugljikohidrate i pretvaraju ih u energiju.

Ali to nije sve – taj hormon ubrzava topljenje masnog tkiva i smanjuje apetit! I ako do sada možda nisi imala dovoljno tog hormona, možeš ga probuditi s našim Booty Tone kapsulama!

Ali ne samo da potiče veći nastanak hormona mršavih, Booty Tone kapsule pobrinu se za savršeno oblikovanu guzu i bokove. S njima je naša testna skupina uspjela:

  • istopiti 7,5 cm* oko struka
  • izgubiti 6 cm* na bedrima i bokovima
  • izgubiti 50 % masnoće oko trbuha* uz održavanje zdrave prehrane

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Treba ti potpuno rješenje?


Kada pogledamo sebe, zapravo shvatimo da se suočavamo sa više ili manje svim gore navedenim problemima. I ako želimo stvarno vidljive i brze rezultate, najbolje je napasti sve probleme odjednom!

Isprobaj Complete Booty Transformation! Koje ćeš sve probleme riješiti s ovim 2-mjesečnim programom:

  • Potaknut ćeš probavu i ubrzati metabolizam
  • Potaknut ćeš prirodan proces topljenja masnoća 
  • Zaustavit ćeš pretjeranu želju za hranom i na prirodan način obuzdati apetit
  • Zaustavit ćeš večernju glad i spavati bolje
  • Probudit ćeš adiponektin – poznat kao hormon mršavih
  • Imat ćeš više energije i bolje rezultate nakon svake tjelovježbe

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod