TUMMYTOX blogs.

Pomoć, moje lice izgleda užasno!

Uzvikneš li i ti glasno AAAaaaaaa! Svako jutro kad ugledaš u ogledalu masno lice puno prištića i bez sjaja? 

Nisi sama. Gotovo sve mlade žene imaju problem s nečistoćom na koži. Masna T-zona, miteseri, koža koja se lako iritira i proširene pore problemi su s kojima se suočavaju milijuni žena.
 

image

Vjerojatno si isprobala desetak proizvoda koji su obećavali dubinsko čišćenje, detoksikaciju i blistavu kožu, međutim svi oni su bili bezuspješni čak i nakon nekoliko mjeseci.

Tvoja koža na licu često puca - ali zašto? 

Brojni su čimbenici koji utječu na zdravlje tvoje kože, zato je teško postići lice mladenačkog izgleda, koje se sjaji i nema mitesera.

Dobar savjet ekipe TummyToxa (da, ponekad i mi vrištimo na ogledala!) jest da se osvrneš na svoju dnevnu rutinu. Postoje li loše navike koje bi mogle pokrenuti probleme s aknama i druge uobičajene probleme povezane s kožom?

Razmisli o sljedećem....

  1. Ne čistiš lice pravilno

Čišćenje lica prije spavanja je neophodno! Iznenadila bi se koliko se nečistoće, ulja, šminke i prljavštine nakuplja na koži. Preporučeno je često pranje jastučnice i time smanji mogućnost upale i izbijanja akni. 

  1. Nedovoljno spavaš

Nedovoljno spavanja rezultira visokim udjelom kortizola u tijelu (hormon stresa), koji također može potaknuti izbijanje. Osiguraj svojih osam sati sna i povećaj šanse za zdraviju kožu.

  1. Tvoji trenutni proizvodi su previše agresivni 

Piling za lice je sjajan, ali agresivni prečesti piling će rezultirati samo daljnjim traumama. Tvoje osjetljivo lice zaslužuje blagu i učinkovitu formulu koja popravlja kožu, bez da je dodatno oštećuje.  

  1. Tvoja prehrana je uzrok problema s kožom 

Uzrok tvojih problema mogla bi biti hrana koju jedeš. To može biti mliječna hrana, gluten ili neke druge vrste hrane, zato je najbolje provjeriti kod gastroenterologa. Za početak neće štetiti ako u prehranu dodaš probiotike, orašaste plodove i sjemenke, voće i lisnato povrće.

  1. Često dodiruješ lice 

Znamo, da je primamljivo, ali igrati se dermatologa je užasna ideja. Velika vjerojatnost je da će se prištić pretvoriti u ožiljak, a također riskiraš i potiskivanje bakterija dublje i problem samo još više pogoršavaš.

Budući da ovi problemi muče gotovo sve mlade žene, istraživači Tummy Toxa otišli su korak dalje kako bi pronašli rješenje koje omogućava čišćenje, pročišćavanje i toniranje kože u udobnosti tvog doma, po pristupačnoj cijeni.

Isprobaj: K-WOW masku za čišćenje lica!  

Napravljena je od 100% prirodnih glina kaolina i hektorita, dobro čuvanih tajni beauty blogerica. Svjedočanstva naših sretnih kupaca dokazuju da maska smanjuje nečistoće, minimalizira probijanje, skuplja pore, uklanja onaj masni sjaj s tvog tena i tonira tvoju kožu.

Djeluje za bilo koji tip kože - čak i za osjetljivu - zato nabavi svoju već danas i izgledaj sretna u ogledalu ili zatraži povrat novca u roku od 30 dana ako ne budeš u potpunosti zadovoljna rezultatima.