TUMMYTOX blogs.

Tajna ravnoteže hormona štitnjače

Kao žena, vjerojatno si već čula ovo: “Prirodno je udebljati se nakon 30. godine” ili “Nakon trudnoće tijelo više nikada nije isto” ili “Nemoguće je održati figuru 20-godišnjakinje” za cijeli život” - ali ima i druga strana ove priče. A povratak na manju veličinu nije nemoguća misija.

image

Tvoja štitnjača treba podršku!

Ako se tvoje prehrambene navike nisu promijenile, a tvoja razina tjelesne aktivnosti je ostala ista, ali svejedno dobivaš na težini, razlog tome može biti tvoja štitna žlijezda. Ne mora biti u pitanju ništa ozbiljno, nego to samo može da je tvoja štitnjača malo usporila sa svojim radom.

Kakve to ima veze s debljanjem?

Štitnjača je organ u obliku leptira koji se nalazi ispod larinksa. Ima ključnu ulogu u potrošnji kalorija. Štitnjača je ključna za metabolizam, utječe na brojne druge tjelesne funkcije i kontrolira koliko energije trošimo. Kada se štitnjača uspori, mogu se usporiti i svi ti procesi, uključujući i sagorijevanje masnoće.

Što možeš uraditi?

Najčešći razlozi nedovoljne aktivnosti štitnjače su stres i nedostatak esencijalnih hranjivih tvari. Zato te potičemo da isprobaš neke metode za ublažavanje stresa kao način ublažavanja simptoma.

Ne mora to biti joga ili meditacija, iako su to dva jako dobra načina opuštanja. Postoji mnogo načina da se tvoj mozak odmori: šetnja prirodom, čitanje knjige, slušanje glazbe, druženje s prijateljima, opuštajuća masaža…

Pronašla si hlače koje ti više ne stoje… 

Sada se moraš odlučiti: ostati pri uvjerenju da se ništa ne može učiniti ili da vratiš kontrolu nad svojim životom.

Ako si odabrala drugu opciju, vjerojatno si se zapitala: "Pa, kako to mogu uraditi?" Kao prvo: moraš stimulirati štitnjaču. Srećom, pronašli smo potpuno prirodan način da se to uradi.

Thyroid Balance - za štitnjaču u vrhunskoj formi

Što se tiče najvažnijih hranjivih tvari za dobar rad štitnjače, Thyroid Balance ima sve.

Kapsule sadrže aminokiselinu L-tirozin, mjehurasti bračić (dobar izvor joda), šisandru i sveti bosiljak za učinkovitije ublažavanje stresa. Ekstrakt guggul smole osigurava optimalnu ravnotežu hormona štitnjače i potiče apsorpciju joda. Dodali smo i važne minerale, poput cinka, selena i mangana.

Pobrini se da je tvoja štitnjača u vrhunskoj formi uz Thyroid Balance!

Proizvodi za vas

RAVNOTEŽA HORMONA
-48%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 53,99 EUR(406,81kn)
Pogledajte proizvod