TUMMYTOX blogs.

Vrijeme je za detox s Ljupkom Tanevskom

Ljupka Tanevska, vlasnica bloga Guerrillagirl, ovo je ljeto provela putujući po Engleskoj i Škotskoj. Ali duga putovanja znaju iscrpiti čovjeka, pa se zato Ljupka odlučila da se u formu vrati s TummyTox čajevima i napitcima!

image

"Nakon duuuugog ljeta i nebrojenih škotskih shortbreadsa i engleskih cream čajanki došla je kako bi se u narodu reklo “maca na vratanca”. U mom slučaju je maca pozvonila sa Tummy Tox košaricom punom finih i zdravih čajeva za detox."

"Ove jeseni radim na sebi"

Ljupka je odlučila da je nakon dugačkog putovanja i isprobavanja raznih specijaliteta vrijeme da svoje tijelo vrati u top formu. "Odlučila sam se za TummyTox proizvode jer su 100% prirodni, a čajeve mogu koristiti i trudnice. Maca zvrcne i dva puta tjedno i podsjeti me da idem na pilates."

"Isprobala sam ih i donosim vam dojmove"

Daily Kick & Sleep Tight

Detox čajevi za dan i noć, čiste naše tijelo od toksina. Njihovo korištenje se preporučuje u svako doba godine. "Uvijek je pravo vrijeme za detox! Pogotovo nakon godišnjeg ili putovanja (kao npr. u mom slučaju) kada je potrebno vratiti tijelo u normalu."

Draining Drink

Uz čajeve, Draining Drink je odličan napitak ako imate probleme s nadutošću. Previše sjedenja i nezdrava hrana mogu uzrokovati nakupljanje vode u organizmu, zato je i ovaj napitak primjeren za svako doba godine i može se koristiti bez prestanka. "On čisti naše tijelo, potiče prirodnu drenažu, i pomaže nam riješiti se groznog osjećaja nadutosti s kojim se vjerojatno većina cura susreće."

"Tummy Tox proizvodi su namijenjeni modernim ženama koje se žele osjećati odlično u svome tijelu! I prilagođeni su našim navikama i željama!"

Ljupka ti poklanja 20% popusta na SVE proizvode iznad 150 kuna! Iskoristi kupon: LJUPKA20

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-50%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod