TUMMYTOX blogs.

Da li bi voljela manje vježbati i topiti više masnoća?

Svima je jasno da ako želimo imati zdravo i vitalno tijelo moramo se kretati. Jesi li već uspjela u svoj natrpani dan ubaciti barem pola sata za vježbu? Ako jesi, čestitamo ti jer malo je takvih. Ako nisi uspjela, nemoj se brinuti. Otkrivamo ti kako s malo vježbanja postići više.

image

Kao što smo rekli, kretanje poboljšava ne samo fizičko, več i psihičko zdravlje, smanjuje mogućnost za kronične i druge bolesti te osigurava više energije.

Kretanje naravno pomaže i kod topljenja neželjenih masnoća. Njegovi pozitivni učinci se kod mršavljenja vide u vrlo kratkom vremenu. No kako doći do željenih rezultata sa što manje posla i potrošenog vremena?

Švicarska inovacija oduševila je korisnice

Švicarska struka je razvila inovaciju – topilac masnoća koji pomaže kod sagorijevanja masnoća i osigurava 16 % bolje rezultate. Pripremaš se za šetnju ili tjelovježbu? Pola sata prije toga popij Fat Burner Drink i u 20 minuta ćeš sagorijeti toliko masnoća, kao da bi vježbala 100 minuta!

Tajna je u 100 % čistom obliku L-karnitina

Glavni sastojak koji će pripremiti tijelo da za stvaranje energije iskoristi vlastite masne naslage je L-karnitin Carnipure. L-karnitin Carnipure u napitku Fat Burner Drink je dio patentirane mješavine švicarskog proizvođača Lonza koji je poznat po tome da proizvodi najčišći i najkvalitetniji L-karnitin na svijetu.  

L-karnitin ubrzava potrošnju masnoća za vrijeme kretanja i priprema tijelo da poveća potrošnju masnoća za 16 %.  

Dodatna moć za učinak mršavljenja

Učinkovitost L-karnitina Carnipure još dodatno povećavaju sastojci koji znanstveno dokazano utječu na gubitak tjelesne težine - zeleni čaj, čaj mate i guarana.

Rezultati napitka Fat Burner Drink su izvanredni:

  • 16 % više sagorijele masnoće za vrijeme kretanja,
  • 5-puta veći gubitak tjelesne težine,
  • Termički učinak koji ubrzava topljenje masnoća i kalorija,
  • olakšava tjelesnu aktivnost kako bi mogli vježbati dulje i intenzivnije,
  • rezultati čak i kod kratkih tjelesnih aktivnosti,
  • bez obzira što topimo masnoće, imamo puno energije,
  • topimo masnoće čak i kada odmaramo.

Tko ne želi s manje vježbanja doći do željenih rezultata? sada to možeš i ti,  naruči si proizvod koji je oduševio već mnoge!