TUMMYTOX blogs.

Bikini trendovi za ljeto 2021

Možda ove godine još nisi stigla u nabavku svog novog bikinija, ili se još uvijek nisi odlučila hoćeš li ići na more.

Ali to nije razlog da si i ove godine ne nabaviš jedan totalno cool i otkačen kupaći! A kako bi bila u toku, pripremile smo ti top 5 bikini trendova za 2021 + savjete kako u njemu izgledati bomba!

image

I sama znaš da shopping smanjuje stres, a čak i ako se na kraju odlučiš da nećeš na more uvijek ga možeš isfurati na dvorištu, ili se šetati u njemu po kući!

1. Životinjski print

image

Možda se pitaš kada će više taj print izaći iz mode, ali izgleda da će i ove godine biti s nama... Ili možda nikada neće izaći iz mode :) 

2. Samo da svijetli!

image

Ove godine popularne su i blještave neonske boje! Budi sigurna, da ako odabereš kupaći ovakve neon boje, svi na plaži će te primjetiti!

3. Kontrasti

image

Crno bijeli kontrast izrazito je popularan ove godine! Ovo je definitivno izbor Br. 1 za sve ljubitelje kombiniranja boja.

4. Dramatični izrezi

image

Što izrezanije to bolje! Došao je kraj dosadnim kupaćima, ove sezone nose se ludo izrezani bikiniji!

5. Prazniciii

image

Šareni kupaći su totalno IN ove sezone! Pokaži svima da su praznici počeli, tropsko voće i palmini listovi... samo opušteno!

Ove godine samopouzdano odi na plažu (ili prošetaj po dvorištu) i pokaži svoju ljepotu. Kako bi ti bilo lakše, pripremili smo ti par trikova s kojima ćeš ove godine u novom trendi bikiniju rasturati!

Hodaj uspravno!


Ne skrivaj se, ne hodaj sagnuta, nego izravnaj leđa! Samopouzdano odi na plažu i ponosno pokaži svoju liniju u lijepom kupaćem kostimu. Ako se potrudiš uspravno hodati, tvoja će postava izgledati još elegantnije – trbuh manji, a grudi veće.

Pij puno za ravan trbuščić


Da, za manje nadutosti moraš više piti! Ali ne gaziranih pića, piva i slatkih cocktaila. Ovo ljeto si uzmi vrijeme za lagani detoks s čajevima i osjećaj se odlično cijelo vrijeme.

Budi odvažna


Crna je zbilja kraljica, kada želimo, izgledati mršavo, ali isto tako zna biti jako dosadna! Ovo ljeto radije odaberi kupaće s otiskom! Tropski otisci su zabavni i bit će distrakcija od dijelova na tijelu koje želiš sakriti.   

»Colour block« kupaće će isto tako stvoriti optičku iluziju i oduzeti ti nekoliko centimetara oko bokova – potpuno bez truda! Možeš odabrati kupaće s vodoravnim crtama, koje će vizualno produžiti tvoje tijelo.

Paket za potpuno ljeto - Body Transformation


Paket Body Transformation će ti pomoći da na plažu odeš s još više samopouzdanja! On sadrži najprodavaniji čaj Skinny Me Tea, koji će se pobrinuti za lagani ljetni detoks i izlučiti će višak vode kako bi tvoj trbuh bio ravan (možeš ga piti i kao ledeni čaj), Slim Tummy Caps koje će ti pomoći da smanjiš želju za hranom te Fat Burner koji će otopiti masnoće i koji kilogramčić viška prije nego odeš na plažu.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod